Головна Новини Дозвілля психологія Психолог розповіла, яке просте правило працює в будь-якій ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповіла, яке просте правило працює в будь-якій ситуації

Правило в тому, щоб відмовитися від будь-яких правил

11 листопада 2020, 18:55
Поділіться публікацією:

Кваліфікований психолог і тренер з особистісного росту Наталія Холоденко розповіла про свій особистий досвід, а також про те, які правила в цьому житті точно працюють.

Психолог розповіла, яке просте правило працює в будь-якій ситуації

Психолог розповіла, яке просте правило працює в будь-якій ситуації. Фото: unsplash

"Я часто займаюся самоаналізом. Розуміння, як виникла неприємна ситуація, допомагає не повторювати саме цю помилку, — зізнається вона. — А це означає, що буде нове, більш цікаве завдання, потім — знову помилка. І це класно, тому що ти не ходиш по колу, не б'єшся головою об стіну, а просуваєшся вперед", — поділилася експерт.

Наталія зізналася, що ніколи не грала за правилами. І навіть коли у неї була зайва вага, її запросили знятися для обкладинки одного жіночого журналу, незважаючи на те, що до цього там були тільки довгоногі моделі. Тому психолог впевнена в тому, що зовсім необов'язково тримати себе в суворих рамках, а достатньо буде просто сприймати життя таким, яким воно є: з усіма його принадами і недоліками.

"Не потрібно його будувати, щоб щось довести тим, хто тебе недолюблює чи не вірить. Просто те, що виходить добре, потрібно робити краще знову і знову, — вважає психолог. — Навіть якщо ти в недосконалій фізичній формі, без почуття стилю, сповнена комплексів ... З усією своєю реальністю продовжуй бути головним чарівником свого життя", — резюмувала Холоденко.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, психологічний трюк, який змусить будь-кого звернути на вас увагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини