Головна Новини Дозвілля психологія Прощення корисне для чоловічого серця: несподіваний висновок вчених
commentss НОВИНИ Всі новини

Прощення корисне для чоловічого серця: несподіваний висновок вчених

Зберігання образ може спровокувати інфаркт або інсульт

27 листопада 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Багато відомих релігій вчать своїх віруючих, що головною чеснотою є прощення своїх ближніх або ворогів. Чергові дослідження американських вчених з Каліфорнійського університету показали на практиці, що такий підхід є більш ніж вірним.

Прощення корисне для чоловічого серця: несподіваний висновок вчених

Чому прощення корисне для серця

Зберігання всередині себе образ погано впливає на серцево-судинну систему людини, оскільки серце через них піддається стресу. Дослідники стверджують, що у чоловіків, які відпустили свій гнів, більше шансів уберегти своє здоров'я. Чоловіки, що прощають образи, менше схильні до проблем з підвищеним артеріальним тиском і серцевим ритмом.

Стресові ситуації і гнів підвищують кров'яний тиск на короткий термін. Це не принесе здоров'ю серйозної шкоди. Але в тому випадку, якщо ти довго тримаєш образи, то твоєму серцю прийдеться важко. Як тільки ти навчишся швидше відпускати образи, ризик померти від інфаркту або інсульту.

Також видання "Коментарі розповість, які риси характеру видають невпевнену в собі дівчину. Невпевненість часто псує життя і не дає повністю самореалізуватися. Є деякі певні ознаки, які допомагають вирахувати невпевнену дівчину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини