Головна Новини Дозвілля психологія Прогноз астролога на наступний місяць: до чого потрібно бути готовим
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз астролога на наступний місяць: до чого потрібно бути готовим

За словами астролога, прийшов час реалізувати мрії

19 січня 2021, 15:06 comments1053
Поділіться публікацією:








Українська астролог Марина Скаді на своїй сторінці в соціальних мережах дала прогноз, чого варто очікувати з 19 січня — 18 лютого. За її словами, Сонце буде перебувати в знаку Водолія — це означає, що в цей період будуть переважати прагнення до рівності, незалежності, звільнення від пут, відходу від впливу чужої думки.

Прогноз астролога на наступний місяць: до чого потрібно бути готовим

Прогноз астролога. Фото: pixabay

Астролог пояснює, що головним принципом Водолія є подолання всіх перешкод і початок чогось нового. Девіз цього знака — "Я вільний!", "Всі вільні".

Крім того, Марина порадила зберігати обережність у виконанні креативних і нестандартних ідей. У цей період не варто забувати, що до будь-якого питання потрібно підходити з максимальною обережністю.

"У період активних енергій Водолія в один момент можна зробити радикальні зміни в житті. У період руху Сонця по знаку Водолія кожен здатний пробудити в собі генія", — сказала астролог.
Водолій також є знаком повітряної стихії, він сприяє тому, щоб люди досягали поставлених цілей. Попри це, Сатурн і напружений аспект з Ураном дає глобальну політичну нестабільність.

У цей відрізок часу вкрай важлива ментальна енергія, а не психічна. Якщо ви будете чинити тиск на оточуючих, то це може викликати протест з їхнього боку.

Спеціаліст підкреслила, що рух Сонця за Водолієм — найкращий час для зміцнення дружніх зв'язків.

Не виключено, що різко може з'явитися інтерес до технічних наук. Наприклад, авіаційна і космічна техніка, електроніка, кібернетика. А ще — до астрології.


Як повідомляло видання "Коментарі", любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на січень. Таролог і прогнозист Ольга Соломка дала любовний прогноз на картах Таро для всіх знаків Зодіаку на перший місяць року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини