Головна Новини Дозвілля психологія Почався рік Бика: прогноз для всіх знаків китайського зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Почався рік Бика: прогноз для всіх знаків китайського зодіаку

Бик вже вступив у свої права

12 лютого 2021, 18:57 comments3986
Поділіться публікацією:

Рік Щура закінчився 11 лютого 2021 року, а 12 лютого почався рік металевого Бика. Цей звір буде правити до 31 січня 2022 року. Астролог Тетяна Чайковська опублікувала прогноз для всіх знаків китайського зодіаку на своїй сторінці в Facebook.

Почався рік Бика: прогноз для всіх знаків китайського зодіаку

Фото з відкритих джерел

Щур

Якщо були зроблені якісь кроки з нових напрямків, то в рік Бика вони можуть принести свої плоди. А ось нове краще не починати, оскільки вкладення потрібно буде множити мінімум на три від запланованого. Встигніть купити лотерейний квиток або хоча б лягайте у напрямку до вашої мрії.

Бик

Це рік серйозних спокус, перемін і змін. Бик може подумати, що все йому по плечу, оскільки рік його і він господар, але насправді все може виявитися зовсім не так і сил не вистачить на реалізацію наполеонівських планів. Зазвичай в свої роки відбуваються важливі події, але як зі знаком плюс, так і мінус, тож не втрачайте землі під ногами. Купівля власності або землі принесе успіх.

Тигр

У цьому році знак зіткнеться з безліччю перешкод і може нажити собі купу ворогів, тому без міцних союзників, а іноді і без міцного слівця в Бичачому році вистояти буде складно. Головним словом року для вас має стати слово — компроміс, вивчіть його, будь ласка, і робіть все без різких рухів.

Кролик

Дуже хороший рік для розвитку і розширення в усіх напрямках, в стосунках — зміцнення, в сім'ї прибуток, на роботі підвищення, тому терпіння, лагідність і праця принесуть свої плоди.

Дракон

Варто злегка пригальмувати на поворотах, оскільки може занести в кювет і правильно розставити пріоритети. У цьому році ваш номер другий, не перший, змиріться з цим і побережіть свій вогненний запал для більш сприятливого періоду.

Змія

Дуже чарівний рік, особливо, якщо ви зібралися купувати землю або нерухомість, можуть впасти в руки та інші грошові бонуси, тож тримайте гаманець відкритим. В цей рік непогано зміцнити і закріпити любовні відносини яким-небудь серйозним штампом в паспорті.

Кінь

Встигнете скрізь, якщо не будете бігти попереду паровоза галопом, а повільно спуститеся з гори і все скрізь встигнете. Головне спокій і розсудливість і все буде відмінно. Тихіше їдеш далі будеш!

Вівця

Рік викликів і суперництва, перешкод, через які потрібно буде перестрибнути або хоча б їх обійти, топтання на місці не вирішить ваших проблем. Потрібно буде напружитися, вимкнути всередині себе барана, який летить на нові ворота, включити буддійський спокій і задатки легкоатлета для стрибків через бар'єри і тоді все пройде добре.

Мавпа

Пора визначитися з пріоритетами і виділити головну мету, інакше станеться розпорошення і при витратах на мільйон вихлоп буде на копійку. В деякі моменти потрібно буде зробити крок назад і перегрупуватися, змінити тактику.

Півень

Відкриються нові можливості, які не можна упустити і пропустити, а вже розпочаті проєкти дадуть відчутний результат. Кукурікати про свої досягнення ще зарано, але почистити пір'ячко для підготовки до призового забігу варто.

Собака

В цьому році Фортуна не буде зовсім посміхатися і підморгувати на кожному розі, тому варто відмовитися від нездійсненних ідей і перейти до планів скромніше, навчитися порівнювати свої мрії зі своїми можливостями. Також варто розібратися і зі своїми друзями, оскільки деякі з них виявляться не тими, з ким можна піти в розвідку.

Свиня

У цьому році варто рухатися повільно, але впевнено, починайте перебудову, але все правильно розплануйте і розрахуйте і тоді все піде як по маслу. У цьому році краще залишатися на старому, перевіреному місці та жолуді збирати там, ніж зриватися і бігти в невіду далечінь за пером Жар-птиці.

Раніше повідомлялося, кому з знаків пощастить в цей день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини