Головна Новини Дозвілля психологія П'ять речей у стосунках, які не терплять мудрі жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей у стосунках, які не терплять мудрі жінки

Є речі, які не можна допускати в стосунках

30 грудня 2020, 21:55
Поділіться публікацією:

Мудрою називають жінку, яка вміє зрозуміти, пробачити та закрити очі на деякі речі. Але ніколи не варто забувати про свою повагу і гідність, навіть якщо ви дуже сильно закохані в чоловіка. Що ні в якому разі не можна терпіти?

П'ять речей у стосунках, які не терплять мудрі жінки

Які речі у стосунках не терплять мудрі жінки / фото: Pekic | Getty Images

Коли чоловік вас принижує

Не витрачайте час на чоловіка, який намагається самоствердитися за ваш рахунок. Спочатку він буде вас ображати, принижувати, зачіпати словами, а якщо ви не дасте відсіч, то слова потім перейдуть в дії.

Коли чоловік проявляє легковажність

Мудра жінка не стане поруч терпіти чоловіка, який не тримає свого слова, не виконує обіцянки й робить необдумані вчинки. Хіба можна з такою людиною побудувати міцні та серйозні стосунки?

Коли чоловік тиран

Чоловіки та жінки рівні від природи, і, хоча представники сильної половини людства народжені мисливцями, жінка не повинна задовольнятися роллю рабині. На жаль, не всі чоловіки це розуміють, тому дозволяють собі не просто принижувати та ображати своїх жінок, вони буквально тиранять їх, обмежують їх свободу.

Коли чоловік не працює

Одна справа, коли чоловік намагається знайти роботу, але у нього не виходить, і зовсім інша, коли він принципово відмовляється щось робити й весь день лежить на дивані, навіть не допомагаючи по дому. Якщо вас подібний розподіл ролей влаштовує, відмінно. Але якщо ви хочете бачити поряд з собою амбітного та успішного чоловіка, доведеться щось міняти.

Коли чоловік зрадник

У кожної мудрої жінки є свої принципи, які вона не порушує. І якщо вона стикається зі зрадою з боку свого чоловіка, в чому б воно не знайшло вираження, вона з ним в більшості випадків прощається.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені розкрили секрет щасливих стосунків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ірина

4 січня 2021, 23:00

Це стосується не лише мудрої жінки, а будь- якої мудрої людини. Кому потрібен друг тиран, чи лодирь, чи зрадник, чи егоїст, чи безвідповідальний, легковажний, непунктуальний. Комусь потрібен такий співмешканець по гуртожитку? Чи такий працівник? Чи такий партнер по бізнесу? Чи комусь потрібна така дружина? Тому стаття не про мудрих жінок. Вона про основні правила людських відносин


Новини