Головна Новини Дозвілля психологія П'ять речей, які нікому не можна давати в борг
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які нікому не можна давати в борг

Ці речі мають певну енергетику

30 вересня 2020, 11:30
Поділіться публікацією:

Багато людей час від часу щось позичають у своїх знайомих або друзів, найчастіше, в борг просять гроші, прикраси та інші предмети гардеробу. Але згідно з прикметами, не всі речі можна давати в борг. Видання Wday опублікувало список цих предметів і розповіло, чому їх потрібно зберігати у себе.

П'ять речей, які нікому не можна давати в борг

Сіль

З цим продуктом пов'язано багато різних прикмет і забобонів. Експерти кажуть, що сіль можна давати комусь тільки за символічну плату, і не з рук в руки. В іншому випадку ви можете втратити частину своєї енергії, тому що кристали солі володіють енергетичною пам'яттю. Так, що не позичайте сіль, якщо не хочете почувати себе знесиленими.

Одяг

Так, позичати та брати у когось предмети гардеробу також не рекомендується. І тут справа навіть не в особистій гігієні, а в тому, що речі вбирають енергетику свого власника (позитивну і негативну) і позичаючи комусь свою кофтинку або джинси, ви ділитеся частиною себе. Цікаво те, що найбільше енергії накопичує взуття.

Прикраси

Екстрасенси та астрологи впевнені в тому, що свої коштовності не можна давати нікому, тому що метали та камені також вбирають енергетику людини й не люблять міняти власника.

Посуд

Цей предмет несе в собі енергетику вашого будинку, тому посуд позичати також не рекомендується. Гірше чужого посуду може бути тільки той, який  тріснув.

Хліб

Ділитися хлібом можна, але згідно з прикметами, є певні правила. Наприклад, не можна віддавати останній хліб в будинку, щоб не накликати бідність, а також не можна передавати його через поріг, щоб не віддати сімейне благополуччя. І ще хліб не можна позичати після заходу сонця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі не можна підіймати з землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини