Головна Новини Дозвілля психологія П'ять речей, які не можна зберігати в своєму гаманці
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які не можна зберігати в своєму гаманці

У гаманці повинна бути чистота і порядок

15 вересня 2020, 12:20
Поділіться публікацією:

Гаманець — не просто необхідний і стильний аксесуар, але і талісман для залучення фінансової удачі. Але багато людей "засмічують" свій гаманець непотрібними речами та нехтують прикметами, які можуть збільшити грошовий потік. Що ж не можна в ньому зберігати? Про це розповіло видання Wday.

П'ять речей, які не можна зберігати в своєму гаманці

Фотографії рідних

Не варто носити у своєму гаманці фотографії рідних і близьких людей, для фотознімків є спеціальні альбоми. А в гаманці вся увага має бути зосереджена на грошах. Плюс до всього, для залучення фінансових коштів в гаманці повинна бути тільки ваша енергетика.

Підроблені купюри

Приберіть з гаманця "сувенірні" гроші, підроблені купюри та інше, тому що вони можуть відлякати вашу фінансову удачу. Краще зберігайте в ньому колекційні монети або іноземні банкноти.

Чеки та квитанції

Касові документи, які підтверджують фінансові операції, зберігати потрібно обов'язково, але поза гаманцем. У ньому вони створюють енергетичний шум, блокуючи фінансовий потік, і тим самим приносять збитки, а гроші в результаті постійно витікають.

Непотрібні візитки, фантики, квитки в кіно

Багато людей зберігають у своєму гаманці речі однорічної давнини про якісь події. Але це все сміття. Якщо ви щось хочете залишити на пам'ять, то покладіть в інше місце, тому що гроші люблять порядок.

Записки та ліки

Ці важливі речі слід зберігати в окремій кишеньці сумки або рюкзака, а можна в спеціальній косметичці, щоб не втратити. А ось гаманець — не місце для лікарських або кулінарних рецептів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити шкіряний гаманець власними руками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини