Головна Новини Дозвілля психологія П'ять найуразливіших знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять найуразливіших знаків Зодіаку

Люди, народжені під деякими сузір'ями, більш вразливі і сильніше звертають увагу на критику в свою адресу, ніж інші

26 січня 2021, 21:44 comments2008
Поділіться публікацією:

З усіх знаків зодіаку є п'ять, які більш вразливі і образливі. Астролог Людмила Булгакова розповіла докладніше, хто опинився в їх числі. Про це пише "ТСН. Юа".

П'ять найуразливіших знаків Зодіаку

Найуразливіші знаки Зодіаку. Фото: Getty Images

Рак

Представники цього знака хоч і намагаються здатися сильними, але в душі вони дуже вразливі і образливі. Зробити боляче Раку може навіть "неправильний" погляд або різке слово в розмові.

Телець

Цей знак впевнений, що якщо хтось з кимось шепочеться, то це обов'язково про нього. Але він себе точно в образу не дасть: постраждати від його прямолінійності можуть навіть близькі знайомі і друзі. А у Тельця, до речі, їх дуже багато.

Козеріг

Якщо образити Козерога, то вас чекає гучний скандал, тривати який буде недовго. І зовсім не тому, що він забув. Навпаки, Козеріг все добре пам'ятає, і не упустить шансу нагадати про це при будь-якому зручному випадку.

Діва

Ви можете ще й не усвідомити, що чимось образили цей знак, а він вже приготує для вас різку відповідь. Причому такий, щоб його почули всі, хто знаходиться поруч. Зате образа Діви триває дуже недовго, вони з радістю готові миритися зі своїм кривдником.

Риби

Цей знак вважається одним з найбільш злопам'ятних. Поки людина давно забула, через що виникла сварка, Риби все детально запам'ятали і готові нагадати при зручному моменті. Сваритися вони вміють і люблять.

Як повідомляло видання "Коментарі", прогноз астролога на наступний місяць. Українська астролог Марина Скаді на своїй сторінці в соціальних мережах дала прогноз, чого варто очікувати з 19 січня — 18 лютого. За її словами, Сонце буде перебувати в знаку Водолія — це означає, що в цей період будуть переважати прагнення до рівності, незалежності, звільнення від пут, відходу від впливу чужої думки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини