П'ять типів людей, від яких потрібно триматися подалі

Ці типи людей негативно впливають на ваше життя

Кожній людині потрібно нарощувати соціальний капітал і знайомитися з новими людьми. Але, є особистості, від яких краще триматися подалі, бо нічого доброго вони у ваше життя не принесуть. Що це за типи людей розповіло видання "Единственная".

Скиглії

Кожна людина час від часу любить поскиглити, і в цьому немає нічого поганого. Але, іноді це стає звичкою, яка ускладнює життя оточуючих людей. Скиглії постійно чимось незадоволені й створюють навколо себе негативну енергетику, яка може вплинути на ваш настрій.

Психи

Людей з психічними вадами, які намагаються завжди бути жертвою, щоб привертати увагу інших, також варто тримати подалі від себе. Їх поведінка буває нав'язливою і може порушити ваш особистий простір.

Токсичні люди

Обмежте спілкування з людьми, які підривають вашу віру в себе, провокують конфлікти, стресові ситуації й намагаються вами маніпулювати. Нікому не дозволяйте контролювати та критикувати ваше життя.

Колекціонери

Дружба з такими людьми тішить самолюбство, адже їх коло складається з успішних друзів. Але потім виявляється, що твоя особистість мало їх цікавить. А якщо ти втратиш успіх - втратиш і їх.

Інфантили

Це люди, які не самостійні у своїх рішеннях і діях. З ними складно побудувати спілкування і вести якісь справи, тому що в кінцевому підсумку, винні у всіх невдачах будете саме ви.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які типи жінок відлякують чоловіків.