П'ять ознак того, що ви ускладнюєте своє життя

Опубліковано список ознак, які допомагають зрозуміти, що ви несвідомо ускладнюєте своє життя

Багато людей, самі того не розуміючи, ускладнюють собі життя і не дають собі розвиватися. Всьому виною якісь страхи та комплекси. Експерти назвали ознаки, які вказують на те, що вам пора щось змінювати.

Вами керують страхи

У будь-якої людини бувають моменти слабкості. Але деякі живуть ними. І рано чи пізно наші страхи беруть вгору і починають керувати життям. Це рідко призводить до чогось хорошого. Не допускайте цього!

Ви починаєте нове життя з "понеділка"

Сідайте на дієту, починаєте качати нову групу м'язів ... Вірніше, ви тільки збираєтеся цим всім зайнятися, а до справи так і не доходить. Весь час щось заважає. Чи варто уточнювати, що такий підхід зовсім не покращує життя?

Ви живете з очікуваннями

Через рік все змінитися, точно! Ось зовсім трохи й щастя прийде ... подібний хід думок призводить до найпоширенішої помилки - невміння бути щасливим тут і зараз. Якщо ви не вмієте насолоджуватися життям сьогодні, чому раптом почнете завтра?

У вас занижена самооцінка

Кожен день ви лаєте себе за щось і чомусь вважаєте, що не гідні гарного життя гідних людей. Але досконалих людей не буває. Зазнавати поразки в чомусь - це нормально. Але ненормально нічого не змінювати.

Ви не стежите за часом

Вам не вистачає 24 годин на добу? Чи вважаєте, що за них неможливо все встигнути зробити? Але дуже часто люди в гонитві за якимись матеріальними цінностями, не встигають нормально поїсти та відпочити. А потім отримують синдром хронічної втоми або емоційне вигорання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки вказують на те, що ви "відстали" від життя.