Головна Новини Дозвілля психологія Основні риси особистості, які є у щасливих людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Основні риси особистості, які є у щасливих людей

Емоції, які свідчать про задоволення власним життям

23 жовтня 2020, 14:34
Поділіться публікацією:

Група американських фахівців провела новий експеримент, який показав, які риси особистості притаманні щасливим людям. Керівником цього проекту була популярний психолог і письменник Скотта Баррі Кауфман, передає видання elle.

Основні риси особистості, які є у щасливих людей

Основні риси особистості, які є у щасливих людей. Фото: unsplash

Так, вчені з'ясували, що щасливі люди випромінюють життєрадісність. Звичайно, всі ми іноді можемо посумувати і пригадати невдалі дні свого життя. Але тим не менше, щасливі люди завжди залишаються відкритими для зовнішнього світу.

Також щасливі люди не боятися показувати свою відкритість. Вони усміхнені і товариські, роблять все для того, щоб позитивної енергії навколо ставало в рази більше.

Ті, хто вважає себе щасливими, є справжніми трудоголіками. У своїй професійній діяльності вони черпають  натхнення, отримуючи від виконаної роботи величезне задоволення.

Співчуття і турбота про близьких людей — ще одне джерело, в якому щасливі люди шукають внутрішнє задоволення і силу для нових звершень.

І останнє: щасливих людей надихають нові знання і можливості. Вони намагаються постійно стимулювати свій інтелект, щоб отримати невичерпне щастя і впевненість у завтрашньому дні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, простий метод, який допоможе позбутися від стресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини