Головна Новини Дозвілля психологія Названо найефективніший спосіб продовжити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найефективніший спосіб продовжити життя

Як з'ясувалося, позитивно налаштовані люди частіше доживають до похилого віку

10 листопада 2020, 20:37 comments1960
Поділіться публікацією:

Співробітники Школи медицини університету Бостона провели нове дослідження, яке показало, за допомогою чого можна прожити довге і щасливе життя. І результати їхньої роботи для когось стали справжнім відкриттям.

Названо найефективніший спосіб продовжити життя

Названо найефективніший спосіб продовжити життя. Фото: unsplash

Так, керівник даного проекту Левіна Лі розповіла, що позитивно налаштовані люди проживають повноцінне і здорове життя. А якщо взяти, наприклад, песимістів, то їх термін життя знижується на 11-15 відсотків, і ось чому.

"Оптимісти приділяють більше уваги своєму здоров'ю, а також в цілому більш фізично активні, що дуже важливо для збереження здоров'я в похилому віці. Плюс, у оптимістів менше шкідливих звичок, а їх дієта зазвичай є більш повноцінною. Оптимісти рідше схильні до депресії, у них рідше розвиваються патології серця і судин, а також хронічні хвороби взагалі", — підсумувала експерт.

Звичайно ж, лише позитивний настрій не є гарантом довгого і здорового життя, але хоча б задуматися про те, що потрібно міняти своє мислення в більш позитивну сторону, точно необхідно. Фахівці додали, що відправною точкою в цьому може стати консультація кваліфікованого психолога, який допоможе поглянути на проблеми і страхи з зовсім іншого боку. Так чому б не ризикнути, щоб потім насолоджуватися тим життям, про яке ви давно мріяли?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про заняття, яке продовжить ваше життя на 8 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алексей

23 листопада 2020, 03:59

Оптимизм - это хорошо, но "Все психологи" не объясняют, где его взять


Новини