Головна Новини Дозвілля психологія На які знаки Зодіаку в лютому чекає різкий поворот долі
commentss НОВИНИ Всі новини

На які знаки Зодіаку в лютому чекає різкий поворот долі

У лютому вперше складеться квадрат Сатурн-Уран

1 лютого 2021, 07:50 comments20579
Поділіться публікацією:

Астрологи попереджають, що в поточному місяці складеться квадрат Сатурн-Уран, який буде активним до кінця 2021 року. У зв'язку з цим, декількох знаків Зодіаку чекають великі зміни, таке собі "перезавантаження", від якого вони не зможуть відмовитися.

На які знаки Зодіаку в лютому чекає різкий поворот долі

гороскоп на лютий (фото з відкритих джерел)

Фахівці кажуть, що в цей період не можна відмовлятися від якихось змін, оновлень й іншого, тому що чим раніше ви почнете змінювати своє життя, тим більше встигнете зробити до кінця року. Наприклад, 7 лютого, квадрат Венера-Уран принесе зміни в життя трьох знаків Зодіаку. Яких саме?

Тельці

Астрологи кажуть, що власникам цього знака буде найскладніше, адже їм близькі ці дві планети, тому вони зіткнуться з внутрішнім конфліктом. Зміни в житті Тельців будуть суттєвими, але через те, що вони будуть сумніватися, яку сторону прийняти, можливі труднощі.

Водолії

Власники цього знака також зіткнуться з конфліктним аспектом: Уран — їх управитель, а Венера — в їх знаку. Водолії будуть зацікавлені в прийдешніх життєвих змінах, але в той самий час будуть намагатися всидіти на двох стільцях, щоб нічого не змінювати.

Терези

А ось Терези в поточному місяці зіткнуться з позитивними подіями. Власників цього знака чекає новий інтерес, хобі, можливо тяга до сучасних тенденцій в мистецтві, і навіть спонтанне романтичне побачення. Але варто бути обережнішими, тому що інтерес може бути швидкоплинним.

Нагадаємо, що астролог Фаїна Щербина назвала найуспішніший знак зодіаку у 2021 році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дні будуть найщасливіші для всіх знаків Зодіаку у 2021 році, згідно з тибетським гороскопом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини