Головна Новини Дозвілля психологія Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на січень
commentss НОВИНИ Всі новини

Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на січень

Січень 2021 року розпочнеться для багатьох знаків Зодіаку бурхливо і пристрасно

30 грудня 2020, 20:24
Поділіться публікацією:

Таролог і прогнозист Ольга Соломка дала любовний прогноз на картах Таро для всіх знаків Зодіаку на перший місяць наступного року.

Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на січень

Гороскоп на січень. Фото: unian

Овен

Ваше життя буде наповнене радістю, а стосунки будуть зміцнюватися з кожним днем. Ви будете насолоджуватися спільним відпочинком з коханою людиною.

Телець

Вам хочеться сховатися від усіх і побути якийсь час наодинці з самим собою. І не треба лякатися або переживати з цього приводу — такий стан теж потрібно пережити.

Близнюки

Січень може бути для вас не найбурхливішим в плані особистих стосунків. І все тому, що зараз так багато роботи, що думати про стосунки вам просто ніколи.

Рак

У січні в вас прокинеться якась дика пристрасть, яку ви будете проявляти у всьому, що робите. І це допоможе вам притягнути до себе партнера, який оцінить цю рису.

Лев

Вам може надійти романтична пропозиція, яка змусить вас задуматися про те, а чи варто на неї погоджуватися.

Діва

У вас може закрутитися бурхливий роман, який принесе багато пристрасті, зустрічей, романтики, довгих розмов і несміливих зізнань.

Терези

Цей місяць буде розслабленим і спокійним. Ваші стосунки стабільні і вам буде добре зі своєю половинкою. Ви святкуєте, відпочиваєте і проводите час разом.

Скорпіон

Вам доводиться себе в чомусь стримувати, щоб не виникали сварки з близькими. Ваші різкі емоційні спалахи можуть зіграти проти вас. Тому що якщо новий посуд купити можна, то нового партнера знайти не так просто.

Стрілець

Вам хочеться багато піклуватися про близьких, опікати, потурати примхам і проявляти ніжність і сентиментальність.

Козеріг

Ви зможете з легкістю відкритися для нових стосунків, чому самі будете вкрай здивовані. І вас закрутить вир пристрастей.

Водолій

Вам захочеться щось поміняти в своєму житті. Можна поїхати кудись, адже на новому місці не виключена зустріч з новим партнером.

Риби

У січні перед вами буде стояти нелегкий вибір. Ви або далі продовжите йти в тому напрямку, який вибрали, або відмовтеся від усього, щоб відправитися в одиночне плавання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яким знакам Зодіаку пощастить найбільше в 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини