Головна Новини Дозвілля психологія Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідних

Нинішні вихідні, 9 і 10 січня, виявляться не найпростішими і не найлегшими у всьому місяці

9 січня 2021, 02:30 comments1102
Поділіться публікацією:

Вихідні, 9 і 10 січня, будуть досить напруженими і нелегкими. Їхня енергетика може негативним чином позначитися на обстановці, настрої і стані в цілому. Про це повідомляє ТСН.

Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідних

Кому зі знаків Зодіаку пощастить на вихідних - фото з відкритих джерел

Субота, 9 січня, буде занадто напруженим днем. Сьогодні сварки будуть виникати "на порожньому місці", тому головне не розвивати конфлікт, а відступити, почекавши поки емоції вщухнуть.

Неділя, 10 січня, — в цей день також буде панувати атмосфера напруги, тому вихідний — сприятливий час для духовного розвитку. Цей день найкраще присвятити філософським роздумам, читанню хорошої літератури і музиці. У неділю також необхідно приділити увагу близьким людям — особливо дітям і представникам старшого покоління.

Яким знакам Зодіаку пощастить в ці непрості вихідні:

Рак (22.06 — 22.07)

Ракам у вихідні зірки піднесуть більше сил і енергії, тому їм буде простіше впоратися з неприємностями. Представники цього знака Зодіаку зможуть використовувати ці ресурси для досягнення поставленої мети. Однак астрологи рекомендують використовувати їх з розумом.

Лев (23.07 — 21.08)

Попри напружену обстановку, Леви зможуть зберегти спокій і порівняно гарний настрій. Обставини у Львів будуть складатися вдало і всі справи, які вони собі запланують на вихідних, увінчаються успіхом.

Терези (24.09 — 23.10)

Терезам на вихідних зірки пророкують відпочинок. Це, як ні що інше, найкращим чином позначиться на їх моральному і фізичному стані. Астрологи радять провести цей відпочинок активно — займатися спортом, прогулюватися на свіжому повітрі або зайнятися облаштуванням затишку в домі.
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що астролог назвав головного грошового щасливчика січня за знаком Зодіаку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини