Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на вівторок 2 березня для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок 2 березня для кожного знака Зодіаку

Не рекомендується сьогодні проводити розрахунки, давати в борг і позичати. Корисна фізична праця

2 березня 2021, 05:40 comments9283
Поділіться публікацією:

Гороскоп на вівторок 2 березня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на вівторок 2 березня для кожного знака Зодіаку

Гороскоп. Фото kolobok.ua

 Овен

Для Овнів наступає гарний час для кар'єри на роботі. Ви можете сміливо пропонувати керівництву нові проекти, зірки обіцяють вам фінансовий успіх. Також гарний час для баранів-чиновників. Вірогідні вдалі пропозиції. У любовному відношенні може трохи штормити, але не суттєво.

Телець

Через негаразди в особистому житті не варто сильно засмучуватися. Постарайтеся переключитися: проведіть вільний час в тренажерному залі, на свіжому повітрі або домовтеся з друзями випити чашечку кави. Вам потрібно перевантажиться.

Близнюки

Вас незабаром очікують неприємності: будьте обережні, ваші заздрісники будуть робити гидоти за вашою спиною. У першій половині дня сильно не віддавайте енергію — можете швидко перегоріти. Незабаром всі неприємності підуть.

Рак

Не давайте гроші в борг і не проводите сумнівні фінансові операції. Буде корисно попрацювати фізично.

Лев

Перші дні весни ви можете перебувати в світі ілюзій, намагайтеся відганяти рожевих носорогів і налаштуватися на більш серйозне рішення дрібних проблем. Несподівано можете отримати фінансову винагороду.

Діва

Сьогодні слід довіритися своїй інтуїції. Вірогідні неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги і навіть стати причиною стресу, значно ускладнивши стан здоров'я фізичного і психічного.

Терези

Ви можете отримати непогані гроші: це запізніла шабашка, або аванс нового проекту. Все погане буде позаду. Якщо ви в якійсь ситуації проявіть емоції, не лякайтеся, все всього лише розмежовує свої кордони.

Скорпіон

Не дуже хороший день для ремонту житла. Багато в цей день проблем з майном, можуть бути непередбачені матеріальні витрати.

Стрілець

Розумне ведення справ протягом дня буде сприяти тому, що сьогодні ваші ідеї знайдуть втілення. Ви будете здатні змінити на краще свій соціальний статус, вирішити службові завдання, зміцнити відносини з близькими.

Козоріг

День сприятливий для планування діяльності та оцінки власного положення. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Якщо не втратите рішучості і блисне відмінною діловою хваткою — досягнете відмінних результатів у діловій та особистому житті

Водолій

Гарний настрій сьогодні буде супроводжувати тим, хто самостійно осмислив і успішно реалізував план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити свої проблеми.

Риби

День в своєму розпорядженні до романтичних пригод і радощів буття. Якщо ви знайдете в собі сили і час відійти від справ, то вас чекає незабутня зустріч.

Нагадаємо, 28 лютого самопочуття поступово поліпшуватиметься. Не залишайте без уваги дітей-підлітків



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини