Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на понеділок, 14 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на понеділок, 14 грудня

Скоро ви самі помітите зміни, які почнуть відбуватися в душі і свідомості. Хоча це не означає, що ви зустрінете нового партнера, якщо ваше серце вже зайняте

14 грудня 2020, 06:00 comments9557
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на понеділок, 14 грудня

Справи на любовному фронті підуть вгору, якщо ви вільні 14 грудня хороший день для здобуття своїй половинці. Якщо у вас є постійний партнер — хороший день для романтичного побачення і уваги. Будьте позитивні та налаштовуйтесь на початок тижня.

Телець

Якщо у вас день починається з неприємностей, поставтеся до цього простіше, як до звичайного іспиту або важкого початку робочого тижня. Якщо вас чекають неприємності на роботі, постарайтеся проаналізувати ситуацію і з часом повернути її у свою сторону.

Близнюки

Якщо вам необхідно прийняти серйозне рішення, постарайтеся його відкласти до кращих часів. Сьогодні для цього не найкращий день.

Рак

Намагайтеся не зловживати алкоголем, якщо у вас щось не виходить. Подумайте про своє здоров'я. Не варто забувати, що в усьому слід знати міру.

Лев

Не показуйте свою правоту, навіть якщо впевнені, що ви маєте рацію. Постарайтеся вислухати свого суперника, і прийняти рішення пізніше добре обміркувавши всі ризики для вас.

Діва

Не варто брати на себе занадто багато. Зупиніться, подивіться навколо, придивіться до тих, хто вас оточує.

Терези

Хороший день для того, щоб побути вдома зі своїми рідними. Також в цей день, ви можете отримати пропозицію, яка змінить ваше життя.

Скорпіон

Краще приймати гостей у себе, ніж відправлятися в гості самим. У цей період не виключена зустріч, яка може змінити ваше життя на краще.

Стрілець

Намагайтеся не свариться з близькими людьми, сварка на роботі теж не принесе нічого хорошого. Вдалий день для поточної роботи.

Козеріг

Намагайтеся побути вдома, при можливості, і заробите сили. Ваше близьке оточення завжди вас підтримає, і ви зможете трохи відпочити.

Водолій

Ставте планку, яку ви зможете підняти, не будуйте великих перспектив. Кращий день для спокійної обстановки.

Риби

Не виключено, що на роботі колеги допоможуть у втіленні планів, але і ви, своєю чергою, постарайтеся не підводити їх.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 11 грудня зірки не рекомендують хвалитися навіть самими незначними успіхами серед незнайомих людей — цілком ймовірно, що ви почуєте у відповідь, як мінімум, байдужість, а як максимум — осуд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://1plus1.ua/
comments

Обговорення


Новини