Гороскоп на п'ятницю, 11 червня, для кожного знака Зодіаку

Ваше здоров'я і працездатність будуть перебувати сьогодні на висоті, не дивлячись на те що нервові навантаження значно збільшаться

Овен

Овнам зірки радять цей день присвятити особистим справам, благоустрою житла, роботи на присадибній ділянці. Гороскоп на сьогодні рекомендує зважити свої можливості і не ганятися за порожніми прожектами - ви все одно не встигнете переробити всі справи на світлі.

Телець

Цей день присвятіть спілкуванню, зустрічам або творчим пошукам. Ймовірно, різні справи і дрібні проблеми змусять докласти значних зусиль, проте швидше за все не принесуть бажаних результатів. Уникайте скупчення народу - вас можуть захопити емоції і загальний настрій натовпу.

Близнюки

Зірки вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Якщо ви збираєтеся в поїздку або самі керуєте авто, будьте уважні на дорозі. Вірогідні травми, автокатастрофи. Не намагайтеся ігнорувати власну інтуїцію або змінювати своїм морально-етичним принципам - добра від цього не буде.

Рак

Ваше здоров'я і працездатність будуть перебувати сьогодні на висоті, не дивлячись на те що нервові навантаження значно збільшаться. Нестримний порив до успіху принесе гідні результати.

Лев

Сплеск охопили вас емоцій буде викликаний невмінням розслабитися. Можливо спілкування з родичами, яке буде мати довготривалі несприятливі наслідки. В

Діва

Доброзичливість і вміння прощати образи допоможуть уникнути сварки. Не виключено, що у вас проявиться інтерес до містики, філософії чи релігії. Живе уяву або спілкування з друзями приведуть вас до несподіваних висновків.

Терези

Ваша активність дещо знизиться. Перш ніж діяти, ретельно вивчіть ситуацію і, прорахувавши всі можливі варіанти, виберіть найкращий. Несприятливими є індивідуальні заняття: якщо ви захочете якимось чином виділитися, то не варто старатися - все одно вам цього зробити не вдасться або результат виявиться прямо протилежний очікуванням

Скорпіон

Сторонній вплив або помилкова інформація може привести до фінансових втрат. Чи не вирушайте сьогодні в подорож, так як воно напевно виявиться невдалим. Вірогідні великі неприємності, пов'язані з майном: пожежа, поломка або пограбування.

Стрілець

Сприятливий день. Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани, розширити перспективи діяльності. Ймовірно, сьогодні вам доведеться рішуче взятися за вирішення різних проблем.

Козоріг

Суперечливий день, коли відносини перевіряються на стійкість і потребують переосмислення. Будьте уважні при роботі з діловими паперами або матеріальними цінностями - існує ймовірність помилки або фінансової втрати.

Водолій

Сьогодні не варто будувати великих планів, починати нові справи. Ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів. Остерігайтеся підступів недоброзичливців. Не беріть в борг, спробуйте вирішити фінансові проблеми своїми силами. Більше довіряйте інтуїції.

Риби

День сприятливий для вирішення важливих питань, великих придбань, укладення шлюбів, угод. Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. Гострий розум і прекрасно розвинена інтуїція допоможуть вам досягти своєї мети.

Нагадаємо, не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до нервового зриву. Ймовірно, несподівані дії партнерів змусять вас працювати понаднормово, результат буде залежати тільки від вашого професіоналізму.