Гороскоп на неділю, 23 травня, для кожного знака Зодіаку

Активний, творчий день, який пройде досить напружено

Овен

Остерігайтеся несподіваних проблем в особистому житті. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не висувати партнеру підвищених вимог. У вас прекрасна інтуїція, яка допоможе знайти вихід із самої заплутаної ситуації.

Телець

Існує ймовірність поліпшити своє матеріальне становище або уникнути підступів противників. У другій половині дня можливе погіршення самопочуття, депресія, головний біль.

Близнюки

Зірки застерігають чоловіків-близнюків від активних фізичних навантажень і колективних заходів. Увечері можливе погане самопочуття. Небажано зловживати спиртними напоями, захоплюватися м'ясними стравами і гострими приправами. Жінок-Близнюків чекає цікава зустріч

рак

Хибні уявлення про партнера або хибну оцінку ситуації можуть спричинити за собою фінансові втрати. У справах сердечних передбачається несподіване ускладнення.

Лев

День несприятливий для колективних дій - корисна тільки індивідуальна робота, однак не слід втрачати почуття реальності: ймовірно, багато ваші плани нездійсненні, а зайва впевненість в своїх силах може створити безліч неприємностей.

Діва

У більшості Дев ймовірно нове спокусливе знайомство, але не поспішайте до чергових любовних перемог - можливо, ви приймаєте бажане за дійсне.

Терези

Активний, творчий день, який пройде досить напружено. Сьогодні постарайтеся поводитися більш стримано - не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств, які не пускайте в ризиковані підприємства.

Скорпіон

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Вірогідні травми, великі проблеми зі сторонніми людьми або представниками органів влади. Не виключено загострення відносин з домашніми або сварка з друзями. Не йдіть на поводу пристрастей, стримуйте емоції.

Стрілець

Сьогодні слід уникати активних дій, невиправданого ризику, спокус. Цілком ймовірно, в цей день вас будуть оточувати загальний спокій і споглядальність.

Козоріг

Ймовірно, сьогодні в особистих відносинах вам слід дотримуватися старих, перевірених способів: уникайте нововведень або розмови на підвищених тонах - і успіх буде за вами.

Водолій

Сьогодні чекайте гарної новини або приємної зустрічі. Уникайте самокопання або, навпаки, підвищених претензій до партнера. Запрошення в гості подарує нових друзів, які, можливо, будуть згодом дуже дорожити вами.

Риби

Вплив планет на ваш знак зодіаку може зумовити сварку або скандал з коханою людиною. Від вас залежить - відбудеться повний розрив відносин чи ні. Сьогодні краще не дратуватися і тримати себе в руках.

Нагадаємо, раніше повідомляли про гороскоп на суботу, 22 травня, для кожного знака Зодіаку.