Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на неділю 28 лютого для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на неділю 28 лютого для кожного знака Зодіаку

Самопочуття поступово поліпшуватиметься. Не залишайте без уваги дітей-підлітків

28 лютого 2021, 06:15 comments1871
Поділіться публікацією:

Гороскоп на неділю 28 лютого для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на неділю 28 лютого для кожного знака Зодіаку

Гороскоп. Фото kolobok.ua

Овен

Ваш настрій набагато покращиться завдяки недільному дню: ви відпочинете, а ввечері ваша кохана людина може вас здивувати.

Телець

Несподівано ви можете отримати фінансову допомогу. Чи не намагайтеся в цей раз раціонально відкидати гроші, а зробіть собі приємне, купіть щось для себе.

Близнюки

Хороший день подумати про перестановки в квартирі або в будинку. Ваші ідеї в інтер'єрі можуть вас надихнути на створення прекрасного.

Рак

Придивіться до своїх дітей-підлітків, у них можуть бути проблеми, про які ви не в курсі. Події цього дня також можуть покликати вас в дорогу. Вам необхідно ретельно підготуватися до подорожі.

Лев

Цей день не найкращий для проведення фінансових операцій. Будьте обережні, вас хочуть обдурити на гроші. Постарайтеся в цей день менше думати про роботу.

Діва

Можливо, сьогодні ви зустрінете давнього приятеля, з яким раніше були пов'язані неприємні події. Вам доведеться знову пережити ті враження.

Терези

Непоганий день для переїзду або поїздки за місто. Ймовірно, здійсняться давні мрії багатьох представників цього знака.

Скорпіон

Побутові проблеми можуть повністю вас захопити в вихідний день. Не засмучуйтесь: постарайтеся відпочити перед робочим тижнем, приведіть в порядок свій внутрішній світ і в понеділок з новими силами на роботу.

Стрілець

Ймовірний злет творчої думки і фантазії, прилив життєвих сил. Навіть з найскладніших ситуацій спритні Стрільці зможуть виплутатися з вигодою для себе.

Козоріг

Нічого значного не робіть. Відмовтеся від домашньої роботи в першій половині дня. Присвятити Воскресінню самозаглиблення, самоосвіти, перегляду всієї системи цінностей. Корисні прогулянки на самоті, невеликі подорожі.

Водолій

Сьогодні можливі різкі зміни настрою. Ваше честолюбство може чергуватися з пораженськими настроями, енергійність — з внутрішнім напруженням, а зовнішня активність — з нагнітанням напруженості у відносинах з оточуючими вас людьми.

Риби

Постарайтеся стримувати себе у всьому, і тоді цей день не залишить неприємних спогадів. Вам здасться, що світ пофарбований в сірі кольори, ви втратите віру в завтрашній день.

Нагадаємо, прислухатись до близьких, саме вони можуть допомогти не дати вам зробити помилки. Зірки не рекомендують в цьому місяці брати гроші в борг, як би туго не довелося затягнути пасок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини