Гороскоп на четвер, 21 жовтня, для кожного знака Зодіаку

Починається період емоційного поновлення, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили

Овен


В ідеалі вам потрібно взяти невелику відпустку. Як мінімум намагайтеся висипатися і не переробляти. Не тисніть на колег своєї педантичністю. Ситуація не вимагає настільки ретельно копатися в дрібницях, як ви звикли.


Телець


Очікується яскраве побачення, можливо, коротке спільне подорож. Одиноким Тельцям посміхнеться удача: тримайтеся за людину, з якою познайомилися в першій половині дня. Вірогідні витрати, в тому числі непередбачені. Включайте режим жорсткої економії і візьміть курс на повне позбавлення від боргів.


Близнюки


Сприятливе розташування зірок забезпечить успіх в будь-яких справах. Жінки-Близнюки здатні запаморочити голову кому завгодно, проте підвищена вимогливість і примхливість можуть стати перешкодою для продовження відносин з партнером. Чоловікам-близнюкам не слід забувати про повноцінний відпочинок, який піде їм на користь. Влаштуйте невелике сімейне свято. Не соромтеся виявляти почуття.


Рак


Починається період емоційного поновлення, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, напевно зіграють у вашому житті велику роль. Можливо, з'являться нові ідеї, які вплинуть на ваші плани, однак проявіть обачність: не слід намагатися перевернути світ.


Лев


День сприятливий для спілкування, занять спортом і для будь-якої фізичної роботи. Ймовірно, вам доведеться покупка або несподівані витрати. Домашні клопоти заберуть багато часу і сил. Інтереси дітей зажадають від вас підвищеної уваги і особистої участі.


Діва


Сьогодні ви будете на рідкість честолюбні, а ваше вміння вести себе в суспільстві стане в нагоді на світському рауті. Сміливо надягайте смокінг і вперед - мільйонери та інші представники великосвітського суспільства вже зачекалися вас.


Терези


При бажанні ви зумієте домовитися з ким завгодно і про що завгодно. То чи не час обговорити з робочими кошторис ремонту, який відкладається ось вже кілька місяців? Ваги сьогодні здатні огранувати будь діамант, вам приносить задоволення виводити своїх ділових знайомих в світло. Зараз якраз відповідний для цього момент.



Скорпіон


Скорпіони зазвичай дуже ефективно використовують різні обманні ходи і маневри - так, що конкуренти навіть не можуть запідозрити подвійну гру. Але зараз будьте обережнішими, ніж звичайно. Якщо відчуєте грізне наближення застуди, використовуйте старі перевірені засоби - часник, цибуля, мед.


Стрілець

Ваші товариськість і життєрадісність залучать шанувальників, повних самих серйозних намірів. Так що сьогодні колишні зв'язки можуть втратити для вас будь-який інтерес. Ви будете чарівні, але схильні обіцяти набагато більше, ніж можете реально дати. Не дивуйтеся, якщо вас не так зрозуміють.


Козоріг


У Козерогів сьогодні відмінний період для заробітку, особливо якщо ви не збираєтеся виділятися і відкрито демонструвати свої амбіції. Саме за скромність вас і підвищать. Якщо почнете проявляти активність, виступати з пропозиціями, найімовірніше, у вас виникне конфлікт з начальством. Вашій керівнику може раптом здатися, що ви метіте на його місце.


Водолій

Ваш начальник розійшовся не на жарт. Він здатний натиснути на вас, щоб змусити прийняти потрібне йому рішення. Постарайтеся в м'якій формі з'ясувати, чим викликане таке поведінка. Задушевна розмова - найкращий шлях до успіху. Увечері вам просто необхідно побути на самоті, щоб зануритися в свої думки і мрії. Повісьте на двері табличку "Не турбувати" і проведіть спокійний вечір з улюбленою книгою.


Риби

Ви так непередбачувані, часто бажаєте того, чого на світі взагалі не може бути. Вчасно зверніть все в жарт - тоді зарекомендуєте тонкої штучкою і оригіналкою. Ви щедро ділитеся думками з колегами і видаєте яскраві ідеї по сто штук в хвилину. Не забудьте їх запатентувати або застовпити за собою якимось іншим способом.


Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 18 - 24 жовтень 2021.