Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 31 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 31 грудня

Не виключено, що сім'ї не вистачає вашої уваги, спробуйте цей недолік компенсувати. Слід розраховувати на те, що ваше чарівність і комунікабельність знайдуть відгук у представників протилежної статі

31 грудня 2020, 06:20 comments11656
Поділіться публікацією:

Гороскоп на четвер, 31 грудня, для кожного знака Зодіаку.

Гороскоп на четвер, 31 грудня

Фото: kolobok.ua

Овен

Зірки Овнам обіцяють нові любовні стосунки, ви познайомитеся з цікавою людиною. Не соромтеся і дійте. Бажано в цей день багато не пити, але у зв'язку зі святом, це, напевно, неможливо.

Телець

На вас можуть з нападками та образливими словами накинутися ваші знайомі. Намагайтеся не реагувати й у цей день налаштуватися на позитивні моменти.

Близнюки

Можливо, сім'ї протягом року не вистачало вашої уваги. Постарайтеся об'єднати навколо себе рідних і налаштуватися на хороший рік.

Рак

Постарайтеся відтягнутися по повній. Вирушайте з друзями в поїздку, на дачу, добре проведіть час і забудьте про погані емоції.

Лев

Першу половину дня постарайтеся провести більше часу на відкритому повітрі: займіться спортом або просто сходіть на прогулянку в парк. Зірки попереджають про можливу грошову втрату, будьте обережні.

Діва

Ви отримаєте багато подарунків, від яких ваші емоції змусять стрибати вас до стелі. Будьте обережні, може так статися, що за якийсь подарунок вас змусять розплачуватися.

Терези

Не упускайте шанс, і зміцніть ще більше свою сім'ю. Однак зірки попереджають, що сьогодні можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям.

Скорпіон

Хороший день для романтичного кохання. Але зірки попереджають, що жінкам-скорпіонам краще з обережністю  сприймати залицяння незнайомої людини — п'яний чад може зіграти з вами злий жарт. Чоловікам-скорпіонам потрібно постаратися не свариться в цей день зі своїми друзями.

Стрілець

У цей день ви зможете максимально проявити всі свої інтелектуальні та духовні здібності.

Козеріг

Сьогодні вам повернуть борг, або ви виграєте цінний грошовий приз. В цілому день пройде на позитиві, в колі близьких друзів.

Водолій

Зірки не рекомендують в цей день починати нову справу або освоювати нову професію. Подумайте добре: попереду свята, час у вас ще є.

Риби

Якщо сьогодні на новорічній вечірці вам запропонують великий контракт або вигідну угоду, погоджуйтеся, не роздумуючи.

Нагадаємо, 30 грудня не рекомендувалося планувати серйозних справ, оскільки перешкоди можуть виникати на рівному місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини