Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на березень: що пророкують зірки Левам, Дівам, Терезам і Скорпіонам
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на березень: що пророкують зірки Левам, Дівам, Терезам і Скорпіонам

Астрологи обіцяють, що в березні буде більше приємних подій, ніж в лютому

26 лютого 2021, 18:50 comments14091
Поділіться публікацією:

Весна вже на порозі, тож зовсім скоро ми помахаємо рукою лютому, що знаходиться під впливом ретроградного Меркурія. Багатьом знакам зодіаку березень прогнозує поліпшення як особистих стосункыв, так і фінансової ситуації, повідомляє видання WFC. Пропонуємо дізнатися, чого ж від початку весни чекати Левам, Дівам, Терезам і Скорпіонам.

Гороскоп на березень: що пророкують зірки Левам, Дівам, Терезам і Скорпіонам

Гороскоп на березень для Левів, Дів, Терезів та Скорпіонів. Фото: MixNews

Лев (23 липня — 23 серпня)

У представників цього знака початок весни може пройти досить нервово. Якщо деяких Львів уже давно не влаштовує їхнє особисте життя, вони можуть зважитися на розрив відносин. Разом із цим березень несе Левам багато чудових нових знайомств. Якщо говорити про кар'єрні справи, то доведеться навчитися командній роботі. Не ігноруйте думку колег, відкликайтеся на прохання про допомогу. У березні Леви зможуть легко реалізувати всі свої задуми. Також не слід забувати про правильне харчування.

Діва (24 серпня  23 вересня)

Весна іде — любовний інтерес Дівам несе. Представники протилежної статі на початку весни будуть неймовірно захоплені багатьма Дівами, але слід проявити акуратність. Нікому не потрібні зайві амурні проблеми. Сімейним Дівам варто більше приділяти уваги домашнім і уникати сварок. На роботі представники цього знака проявлять себе на висоті, удача стане їхнім постійним супутником.

Терези (24 вересня  23 жовтня)

Цілком можливо, що березень для багатьох знаків зодіаку стане важливим місяцем в плані особистого життя. Терези — не виняток; ймовірно, доведеться приймати складні рішення. Не забувайте зважувати всі за і проти, перш ніж давати відповідь на будь-які питання. Також стежте за своїм емоційним фоном і психологічної стабільністю — переживання можуть викликати стрес. Не забувайте знаходити час для відпочинку. Якщо Терезам запропонують нову роботу, слід дуже добре обміркувати отримані варіанти.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

А ось для представників цього знака початок весни обіцяє нестабільність у багатьох питаннях. Звична робота вимагатиме дуже багато віддачі і подвоєних зусиль, а для розуміння нових проектів знадобиться чимало часу. Тому не забувайте правильно оцінювати власні сили і вміння. Обережним Скорпіонам слід бути і в особистому житті: вас можуть підстерігати великі скандали. Тому зірки радять зібрати нерви і амбіції докупи, аби мінімізувати кількість конфліктів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в березні чекає на Овнів, Тельців, Близнюків і Раків.

Також на порталі можна дізнатися, яким п'яти знакам зодіака 2021 рік принесе фатальні наслідки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини