Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 30 листопада по 6 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 30 листопада по 6 грудня

Астрологи підготували гороскоп на наступний тиждень. Дізнайтеся, до чого готуватися саме вам

29 листопада 2020, 07:00 comments3255
Поділіться публікацією:

ОВЕН

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 30 листопада по 6 грудня

Цей тиждень — не той період, в який слід замислюватися про зміну роботи, почекайте з прийняттям такого рішення до кращих часів. А от імовірність подорожей, в тому числі і по службі, велика.

ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні — чудовий період для реалізації нових планів та ідей. А ось в сім'ї краще навчитися стримувати свої емоції, інакше це загрожує довгостроковими образами та скандалами. На цьому тижні сконцентруйтеся на нових ідеях і планах, інакше вам стане нудно на роботі та вдома. Намагайтеся стримувати негативні емоції й не ображати близьких різкими словами.

БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні дуже щасливий період для життя в цілому. Вас чекають цікаві зустрічі та заходи. Особисте життя, після довгого невдалого періоду налагодиться — ви будете кохані та закохані, а дрібниці навколо придбають сенс.

РАК

На цьому тижні ви зможете подолати непорозуміння та образи, які накопичувалися останнім часом. Питання, які ви довго задавали в небеса — знайдуть рішення. Крім того — це прекрасний період почати нові стосунки або вийти на новий рівень в професії.

ЛЕВ

Складний період для кар'єри, який може поставити вас перед вибором. Своєю чергою, постарайтеся вибрати найбільш прийнятний варіант для "тут і зараз". У середу вірогідні подорожі по роботі та не тільки.

ДІВА

На цьому тижні краще включити режим економії, а кошти в майбутньому направити на більш необхідні потреби. Суботу присвятіть розв'язанню побутових проблем.

ТЕРЕЗИ

На цьому тижні краще не намагатися реалізовувати заплановане, а перенести на наступний тиждень. На вихідних ви будете готові згорнути гори — втім, саме цим ви й займетеся.

СКОРПІОН

Наступний тиждень сповнений неймовірних подій, які вплинуть на ваше світосприйняття і ваше життя. Крім того, постарайтеся на цьому тижні бути більш самокритичним. Це допоможе вам добитися успіху.

СТРІЛЕЦЬ

Цей тиждень стане тижнем перспектив. Але не забувайте про допомогу близьким, які можуть звернутися до вас. Зірки сприяють контактам, співпраці, цікавим зустрічам і далеким поїздкам.

КОЗЕРІГ

На цьому тижні вам краще бути зосередженим на справах, оскільки вас чекають перевірки та іспити. Водночас при вдалому подоланні перешкод на вас чекають великі можливості.

ВОДОЛІЙ

Душевний стан на цьому тижні дозволить реалізувати плани. А колеги можуть надихнути вас цікавою ідеєю, з якої виростуть далекосяжні плани. Приділіть час сім'ї.

РИБИ

На початку тижня уникайте конфліктів і непорозумінь. Посередині тижні послухайте внутрішній голос — він не підведе. У другій половині тижня у службі відбудеться цікава подія.

Раніше "Коментарі" писали про те, що логопед з Америки навчила собаку "розмовляти" — здатності Стелли просто вражають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини