Головні проблеми віддаленої роботи

Робітники на дистанційній роботі витрачають багато часу і сил на виконання завдань

Аналітики платформи управління проектами для команд зробили дослідження та розповіли про головні проблеми дистанційної роботи. Дану інформацію надає видання Asana.

Виявляється, що на віддаленій роботі працівники почали витрачати на 60 відсотків більше часу не на саму роботу, а на проведення корпоративних відеозустрічей та координацію трудових процесів.

Загалом ефективності робітників вдома заважають 3 фактори: великий обсяг завдань, надлишок електронних повідомлень та відеозустрічі.

Щоб віднайти ці фактори, було проведено опитування тринадцяти тисяч людей з різних куточків світу, які були вимушені перейти на дистанційну роботу під час пандемії коронавірусу.

Аналітики помітили, що 87 % робітників виникала проблема - вони затримувалися та працювали понаднормово.

Це пов'язано з тим, що більшості людей все ж доволі важко перемикатися з домашніх справ на роботу. Значна частина опитуваних розповіли, що під час віддаленого формату роботи, вони почали почувати емоційне вигорання.

Також, 62 відсотки з усіх опитаних почували "синдром самозванця". Це психологічне явище, при якому людина не здатна приписати свої досягнення власним якостям, здібностям і зусиллям. Незважаючи на зовнішні докази їх спроможності, люди, схильні до синдрому, продовжують бути впевненими в тому, що вони не заслуговують успіху, якого досягли. Найчастіше з цією проблемою стикалися працівники, у яких є діти.

Раніше сайт "Коментарі" писав, що стало відомо назву гамбургеру, який доводить до серцевого нападу. Автори страви чесно попереджують про шкоду гамбургера, який офіційно визнаний найшкідливішим в світі, але відбою від відвідувачів немає. Що це за гамбургер, читайте в нашому матеріалі.