Фінансовий гороскоп на тиждень: хто може несподівано розбагатіти

Тиждень з 20 по 26 липня сприятливий для того, щоб робити запаси і дбати про фінансове благополуччя сім'ї

Тиждень з 20 по 26 сприятливий для усіляких інвестицій. Особливо, якщо справа стосується сім'ї. Перші дні пройдуть під впливом Новолуння в Раку, якому буде протистояти Сатурн. А це значить, що не все може вийде з першого разу. Разом з тим, астрологи назвали 4 знаки зодіаку, на якіих неодмінно чекає успіх у фінансовій сфері. Про це пише "Астро-Меридіан".

Овен

Саме Овни зараз повинні особливу увагу приділити своїй сім'ї. Головним вашим завданням повинно стати забезпечення комфорту і достатку в домі. Десь в середині тижня ви отримаєте несподівані новини, які наштовхнуть вас на досить вдалу ідею. У вас з'явиться додаткове джерело доходу. Щоправда, воно буде недовговічним. В п'ятницю не варто витрачати гроші на майстер-класи та екскурсії. Краще відкладіть все це до неділі.

Близнюки

Тема заробітку і покупок буде актуальна для вас протягом усього місяця. Швидше за все, на шляху до фінансового успіху вам доведеться долати різні перешкоди. А деякі плани, і зовсім, виявляться нездійсненними. Але ближче до кінця тижня ви можете отримати довгоочікуваний переказ. Також успішними будуть всі операції, пов'язані з обміном валют або торгівлею.

Рак

Нові джерела доходів ви будете відчувати як ніхто інший. Всі нюанси, про те, де заробити і як правильно витратити гроші, ви будете бачити безпомилково. Головне - не сидіти на місці та правильно скористатися отриманою інформацією. Тільки не пускайте пил в очі навколишнім, інакше все зіпсуєте.

Лев

У вас починається період розквіту. Зростає ваша популярність, а разом з нею і ваші доходи. Вам будуть дарувати подарунки та робити дуже прибуткові пропозиції. Вибираючи між вами і конкурентами, клієнти прийдуть саме до вас. Щоправда, з доходами виростуть і ваші витрати. Доведеться трохи вкластися, щоб відповідати статусу забезпеченої людини.

Скорпіон

Ви навряд чи зможете знайти додаткове джерело доходу. А ось на всілякі знижки та бонуси вам точно пощастить. На цьому тижні на вас чекають найвигідніші пропозиції. Так що пора іти за покупками. До речі, якщо потрібно привести до ладу справи, пов'язані з банками, податковою та страховою компанією, теж не відкладайте на потім. Зараз вам буде максимально легко знайти спільну мову з навколишніми.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, як пройде вівторок, 21 липня, для кожного знака зодіаку.