Головна Новини Дозвілля психологія Де шукати позитивні емоції, якщо все набридло
commentss НОВИНИ Всі новини

Де шукати позитивні емоції, якщо все набридло

Робіть ваше життя легше, веселіше і яскравіше

28 жовтня 2020, 19:10
Поділіться публікацією:

З настанням осені та холодів, багато людей впадають в депресію, а масла у вогонь підливає нинішня ситуація з коронавірусом. Щоб туга і смуток вас повністю не поглинули, постарайтеся підтримувати позитивний настрій. А в цьому вам допоможуть наступні поради, якими поділилося видання "Единственная".

Де шукати позитивні емоції, якщо все набридло

Не забувай про здоровий спосіб життя

Фізична активність (танці, біг, їзда на велосипеді) провокує в організмі вироблення гормону "радості", так що, ведіть активний спосіб життя. А ще не забувайте про правильне харчування, яке дарує вам заряд енергії, бадьорості та сил.

Влаштуйте собі день краси

Виділіть хоча б один день для себе коханої — влаштуйте релакс або похід в салон краси. Зробіть собі нову зачіску або манікюр, трохи оновіть гардероб. Це все допоможе вам відпочити, розслабитися та отримати позитивні емоції.

Вирушайте в подорож

Дозвольте собі не думати ні про які турботи. Відправляйтеся в подорож, наприклад, в гори (але краще в межах своєї країни, поки не нормалізується ситуація з коронавірусом). Відпочивши та отримавши позитивні емоції, вам набагато простіше буде справитися з втомою і проблемами, які навалилися.

Заведіть домашню тварину

Дослідники довели, що коти та собаки є справжнім антистресом. Так що, якщо давно мріяли про домашнього улюбленця, настав час його завести. Він точно не дасть вам занудьгувати й поверне в ваше життя позитивні емоції.

Розширюй своє коло спілкування

Не обмежуйте своє коло спілкування сім'єю або колегами по роботі. Найчастіше зустрічайся з друзями. Сходіть з ними в кафе або весело проведіть час в якомусь розважальному закладі. Знайомтеся з новими, цікавими для вас людьми!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі позбавляють жінку позитивної енергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини