Головна Новини Дозвілля психологія Чорна смуга у вересні: астрологи розповіли, на кого чекають серйозні проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорна смуга у вересні: астрологи розповіли, на кого чекають серйозні проблеми

Відразу чотирьом знакам зодіаку вересень не віщує нічого доброго

2 вересня 2020, 11:31 comments5810
Поділіться публікацією:

Гороскоп на вересень відразу для чотирьох знаків зодіаку обіцяє безліч проблем і випробувань. Розбиратися з усім цим доведеться Овнам, Левам і Водоліям, повідомляє Slovofraza.

Чорна смуга у вересні: астрологи розповіли, на кого чекають серйозні проблеми

Чорна смуга для знаків зодіаку. Фото: pikabu.ru

Овен

Цей місяць для Овнів буде досить складним. Всі проблеми, які зваляться вам на голову, доведеться вирішувати самостійно. Не потрібно перекладати відповідальність на інших, інакше неприємностей стане тільки більше. Дадуться взнаки, в тому числі проблеми з минулого. Їх постарайтеся вирішити в першу чергу. До слова, не потрібно шукати винних у своїх невдачах серед оточуючих. Це покарання Всесвіту за вашу безтурботність. Не потрібно було ігнорувати дрібні неприємності та відкладати вирішення цих питань на потім.

Лев

Удача в вересні буде точно не на стороні Левів. Щоб чогось досягти, вам доведеться докладати у два, а то і в три рази більше зусиль і часу. До подібного стану речей ви, звичайно ж, не звикли, але з цим доведеться змиритися. У якийсь момент ви навіть можете зануритися в депресивний настрій. Постарайтеся не піддаватися йому, адже всі труднощі тимчасові. І пам'ятайте, що Всесвіт покарав вас за надмірну гординю.

Скорпіон

У вересні Скорпіонам доведеться мати справу з серйозними конкурентами. Вони можуть поцупити вигідну угоду прямо у вас з-під носа. Безумовно, боротися потрібно до останнього. Шанси на перемогу є, але вся ця ситуація дуже вимотає вас. Таким чином ви розраховуєтесь за те, що свого часу дуже негарно вчинили з колегами. Як тільки ви визнаєте свою помилку і постараєтеся загладити провину, проблеми підуть з вашого життя.

Водолій

Водоліям буде дуже складно втриматися в тому ритмі життя, який приніс з собою вересень. Саме тому удача в якийсь момент просто вислизне з ваших рук. Вам постійно доведеться відбиватися від нападок і боротися з повільністю. У вересні Всесвіт хоче, щоб ви засвоїли один важливий урок — не можна працювати  упівсили. Якщо хочете чогось досягти, потрібно діяти швидко і викладатися по максимуму.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що обіцяє жителям Землі повний місяць 2 вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини