Головна Новини Дозвілля психологія Чому ми любимо новорічні свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому ми любимо новорічні свята

Любов до Нового року закладається з дитинства

22 грудня 2020, 07:30
Поділіться публікацією:

Новий рік, День святого Миколая, Різдво — це одні з найулюбленіших свят більшості людей. Згадуючи їх, ми підсвідомо уявляємо приємні подарунки, пишну ялинку, зустрічі з близькими, святкову атмосферу та смачну їжу. Та чому нам так подобаються ці свята?

Чому ми любимо новорічні свята

Чому ми з дитинства любимо новорічні свята. Фото: liga.net

Річ у тому, що мозок людини запам’ятовує переважно емоції. Відповідно, якщо дитина спостерігатиме веселе та приємне свято в дитинстві, то її мозок вибудує приємні асоціації з цим святом і в дорослому житті.

Тому ще напередодні свят ми підсвідомо готуємося до того, щоб отримати серотонін та ендорфіни. Цей період називається періодом очікування. До того ж коли людина знаходиться на святковій хвилі, вона забуває про всі проблеми та негаразди, її психологічний стан покращується.

Нагадуємо, що Дженніфер Лопес показала, в чому можна зустріти Новий рік. У своїх Instagram-Stories актриса опублікувала фотографію, на якій позує на своєму розкішному білому дивані, на тлі новорічної ялинки, яка сяє білими вогниками. Знаменитість вибрала для позування елегантний і стильний костюм від американського модельєра Oscar de la Renta, який складається з асиметричної шовкової блузи з квітковими аплікаціями та класичних широких штанів. Костюм виконаний в кольорі слонової кістки й відмінно підходить для святкування Нового 2021 року, який пройде під знаком Білого Металевого Бика.

Також сайт "Коментарі" розповідає, як приготувати святкову мандаринову панакоту на Новий рік. Цей рецепт дуже легкий і простий. Він обов'язково здивує вас та близьких своїм вишуканим смаком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини