Головна Новини Дозвілля психологія Чоловічі знаки Зодіаку за ступенем їх щедрості
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловічі знаки Зодіаку за ступенем їх щедрості

Якщо ви забезпечуєте домашній комфорт і затишок чоловікові-Козерогу, то вони завжди готові до витрат

8 березня 2021, 10:16 comments2588
Поділіться публікацією:

Чоловічі знаки Зодіаку за ступенем їх щедрості

Чоловічі знаки Зодіаку за ступенем їх щедрості

Гороскоп. Фото kolobok.ua

12-е місце. Близнюки

До фінансових питань Близнюки відносяться двояко: з одного боку вони готові витрачати гроші на свою кохану, з іншого боку — всередині їх щось гризе. Швидше за все, що доводиться витрачатися. Якщо ваш чоловік постійно вважає, скільки він витратив, але вголос нічого не скаже, то швидше за все по знаку зодіаку він Близнюк. Він може дратуватися, йти в себе і злитися на ситуацію, на необхідність оплачувати ваші потреби.

11-е місце. Діви

Діви дуже розважливі і навіть трохи скупі. Але те, що чоловік-Діва вважає свій бюджет і чітко знає, що варто купити, а чим можна знехтувати, — це факт. Відносно жінок він може дозволити собі більше, ніж планував, але все одно стане в собі переживати: чи правильно він зробив, купивши вам дорогий подарунок.

10-е місце. Козоріг

Якщо ви забезпечуєте домашній комфорт і затишок чоловікові-Козерогу, то вони завжди готові до витрат. Крім того, Козероги не дуже довіряють жінкам, так що перш ніж розслабитися і отримати задоволення за їх рахунок, вам доведеться завоювати то саме довіру. Спочатку відносин не чекайте великих і дорогих подарунків, такий чоловік повинен придивитися до вас.

9-е місце. Телець

Чоловік цього знака зодіаку дуже щедрий на подарунки і навіть на маленькі приємності: косметику, переклад невеликих сум на карту і інше. Але фінансова широта їх душі закінчується рівно тоді, коли вони отримують від жінки своє. Неважливо, про що йде мова, — про секс або про таємне рецепті сирників. Але домігшись бажаного, Телець починає здуватися. Будьте мудрішими з такими чоловіками.

8-е місце. Рак

Якщо ви друга половинка цього чоловіка, він готовий в вас вкладатися. Якщо у випадку з Тельцями щедрість закінчується рівно тоді, коли закінчується романтичний період, то з раками все навпаки. У вас все серйозно? Такі чоловіки починають в вас вкладатися, коли бачать в вас перспективу відносин. Якщо ж ваш роман в початковій стадії, доведеться стиснутися і потерпіти.

7-е місце. Риби

Представники цього знака здатні на щедрість, можуть дивувати, радувати подарунками, і пред'явити, по суті, претензії ні до чого. Чоловіки цього знака зодіаку стабільні і надійні, тільки дивіться: вони можуть загладжувати провину за невеликі витівки на стороні.

6-е місце. Овен

Щедрі чоловіки, але тільки в тому випадку, якщо у них є до вас довгограючий інтерес. Вони не будуть витрачати гроші просто так, на "першу зустрічну" — їм потрібно бути впевненими, що з ними та жінка, улюблена і єдина, тоді їх вкладення окупляться.

5-е місце. Водолій

Водолії люблять робити подарунки. Проблема не в тому, що вони щедрі, а в тому, на що саме вони витрачаються. З цим у Водоліїв все не дуже добре: смак, як правило, відсутній, так само як і почуття міри. Вони можуть вас засипати подарунками, своєю увагою, але вам доведеться поставити під сумнів формулу "дарованому коневі в зуби не дивляться".

4-е місце. Скорпіон

Чоловіки-Скорпіони цінують свій час, цінують гроші, які зароблені тяжкою працею, і не бажають витрачати їх на кого попало, просто так. Ці хлопці впевнені, що представляють собою цінність самі по собі, а не за рахунок свого гаманця. Так що не потрібно намагатися скористатися їхньою щедрістю: Скорпіон проявить її лише тоді, коли вважатиме за потрібне. Але якщо чоловік закоханий — він може повезти вас подорожувати, купувати подарунки. Все залежить від конкретного випадку.

3-е місце. Терези

Один з найбільш щедрих знаків. Вони роблять подарунки, радують улюблених, не вважають кожну гривню і не думають про наслідки. У цій казковій, чарівній ситуації є одне "але" — якщо ви живете з цим чоловіком і плануєте бюджет, то забудьте слово "плануєте": розплатою за прекрасно проведений час стане відсутність грошей на рахунку на найближчий тиждень.

2-е місце. Стрілець

Представники цього знака дуже щедрі, тому завжди можна розраховувати на приємну несподіванку. Справа тільки в тому, що за таке свою поведінку Стрілець — не корисливо, а безкорисливо — чекає від вас щирого захоплення. Такі чоловіки ніколи не шкодують на жінку подарунків і своєї уваги.

1-е місце. Лев

Ці хлопці люблять широкі жести, їм подобається справляти враження, виглядати у власних очах краще за інших — тим більше вони апріорі вважають себе №1. Скористайтеся цим, якщо у вас немає серця. А якщо є серце і любов до представника цього знака, тоді тисніть на гальмо і не дозволяйте йому безглуздо кидатися грошима. Попри зовнішню мужність, ці чоловіки вразливі і дуже добрі.

Нагадаємо, якщо у вашій голові виникнуть цікаві ідеї, то не поспішайте ділитися ними з оточуючими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини