Головна Новини Дозвілля психологія Чи зійшлися зірки: що говорять про президентів України їхні знаки зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зійшлися зірки: що говорять про президентів України їхні знаки зодіаку

У різний час Україною управляли Козеріг, Лев, Риби, Рак, Терези і Водолій

23 листопада 2020, 08:00 comments10249
Поділіться публікацією:

Знак зодіаку визначає особливості й характер людини, може вказати на сильні й слабкі сторони того чи іншого представника. "Коментарі" вирішили дізнатися, під якими знаками зодіаку народилися президенти України і що говорять про наших гарантів зірки.

Чи зійшлися зірки: що говорять про президентів України їхні знаки зодіаку

Перший президент України Леонід Кравчук (1991-1994) народився 10 січня 1934 року народження, що відповідає знаку Козеріг, стихія Землі. Козероги вважаються дуже практичними, честолюбними, амбітними, витривалими і наполегливими. Серед цих представників часто зустрічаються терплячі виконавці й відмінні керівники.

Другий український президент Леонід Кучма (1994-2005) народився 9 серпня 1938 року за знаком Лева, стихія Вогню. Леви відрізняються силою духу, енергійністю, владністю, гордістю, впертістю і марнославством. Такі люди претендують на високе положення в суспільстві, заохочують заступництво і прагнуть контролювати інших.

Третім біля керма країни був Віктор Ющенко (2005-2010), який народився 23 лютого 1954 року за сузір'ям Риб, водна стихія. Астрологи зазначають такі якості Риб, як чутливість, хороша інтуїція, сентиментальність, подвійність, нерішучість, вміння пристосовуватися. Представники цього знака мають повагу в суспільстві, не позбавлені впливу на інших.

"Президент-біженець" Віктор Янукович (2010-2014) — Рак, тому як народився 9 липня 1950 року. Зірки вказують на емоційність, чутливість, перепади настрою, образливість, велике самолюбство цього водяного знака. Раки в ролі керівників часто авторитарні, можуть бути верткими і хитрими.

П'ятий президент Петро Порошенко (2014-2019) святкує день народження 26 вересня. Його знак — Ваги (стихія Повітря) — володіє філософським складом розуму, лукавістю, дипломатичністю, жорсткістю у відстоюванні своїх інтересів, але може коливатися в прийнятті рішень. Вважаються природженими дипломатами.

Нинішній гарант Володимир Зеленський, який народився 25 січня 1978 року, Водолій (стихія Повітря). Знак передбачає широкий кругозір, активний розум, волелюбність, незлопам'ятність, великодушність, інтерес до всього нового. Водолій любить діяти в колективі та від його імені.

Раніше ми писали, що астролог попередила про небезпечні дні: чого не можна робити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини