Головна Новини Дозвілля психологія Час прикрашати будинок до свят: чому психологи радять зробити це якомога швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Час прикрашати будинок до свят: чому психологи радять зробити це якомога швидше

Це допоможе зарядитися позитивними емоціями

1 грудня 2020, 15:04
Поділіться публікацією:

Психологи заявили про те, що прикрашання будинку до новорічних свят підіймає наш настрій і налаштовує на потрібну хвилю. Саме з цієї причини не варто відкладати приємні клопоти, а краще подбати про це заздалегідь.

Час прикрашати будинок до свят: чому психологи радять зробити це якомога швидше

Новорічні свята. Фото: unsplash. Pineapple Supply Co

Такої ж думки дотримується професор відділу фізіології інституту ім. Богомольця Віктор Досенко.

"Головне — це певний патерн, певний візерунок свята. І ось це наш мозок сприймає і переносить себе в ці свята, в ті ситуації, коли ми були абсолютно щасливі в колі сім'ї, в дитинстві, і ми стаємо дійсно і більш здоровими, і більш щасливими на мозковому рівні", — пояснив фахівець.

Він також додав, що однією з найголовніших проблем цього року є депресивний стан багатьох людей, а перераховані дії допоможуть їм перебудуватися і покращити своє сприйняття дійсності.

Варто зазначити, що маркетологи теж це прекрасно розуміють, тому новорічні атрибути з'являються на вітринах магазинів вже з середини листопада. І в цьому немає нічого поганого, адже чим раніше людина почне думати про новорічний декор, тим швидше їй стане легше, резюмують експерти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як відпустити тривогу і покращити святковий настрій. У цей неспокійний час більшість з нас легко піддаються паніці, але варто все ж концентрувати свою увагу на більш приємних речах. Наприклад, не за горами новорічні свята, тому прийшов час спланувати їх, а також подбати про свій новорічний настрій. Кваліфікований психолог Ірина Тарасова поділилася кількома дієвими порадами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини