Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи розповіли, як різні знаки зодіаку переживають стрес
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи розповіли, як різні знаки зодіаку переживають стрес

Звичайно, реакція на стрес залежить не лише від знаку зодіаку, а й ваших внутрішніх переконань

12 січня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Впоратися із тиском, який щодня нам влаштовує навколишнє середовище, кожен вміє по-своєму. Різні способи дієві для різних людей, утім астрологи переконані, що особи, народжені під одним знаком зодіаку, реагують на стреси досить схоже.

Астрологи розповіли, як різні знаки зодіаку переживають стрес

Астрологи вважають, що наше вміння справлятися зі стресом залежить від знаку зодіаку. Фото із відкритих джерел

ОВЕН. Те, що змушує Овнів рухатися, — це спілкування та вечірки, що характерно для їхнього авантюрного характеру. Навіть після довгого виснажливого дня вони, швидше за все, погодяться на веселощі чи бодай галасливу компанію друзів із посиденьками в кафе.

ТЕЛЕЦЬ. Представникам цього знаку ближча спокійна атмосфера. Переживаючи стрес, Тельці вважатимуть за краще побути наодинці вдома чи ж вибиратимуться на довгі необтяжливі прогулянки.

БЛИЗНЮКИ. Якщо представники цього знаку занадто нервують, то є два варіанти розвитку подій. Перший — Близнюки закриються в собі, блукаючи місцями, які стимулюватимуть їхню творчість. Другий — вони зустрічатимуться із друзями і вестимуть продуктивні розмови на різні теми.

РАКИ. Найкраще Раків під час стресу описує характеристика "балакучі". У періоди конфліктів чи значних нервувань їхні розмови із близькими стають глибокими та емоційними. Вони залюбки слухають інших, а також висловлюють власні думки та переживання, це їх заспокоює.

ЛЕВИ. Представники цього знаку люблять, аби їх завжди помічали. Саме тому важливо не лишати Левів без уваги, якщо ті переживають стрес. І неважливо, що вони швидко із ним впораються: краще нагадайте їм, які вони чудові та сильні.

ТЕРЕЗИ. Логічно, що ці люди завжди прагнуть рівноваги. Стрес вони знімають, займаючись улюбленою справою. А що вже це буде — читання, гра в настільні ігри чи перегляд романтичної комедії (а може й щось екстримальніше?) — вибір за ними.

СКОРПІОНИ. Якщо представники цього знаку стресують, вони ізолюються від більшості та обирають собі заняття, що можуть видатися незвичними для інших. Розвантажити голову Скорпіонам може допомогти перегляд фільмів жахів, кримінального трилеру або ж читання детективного роману.

СТРІЛЬЦІ. Цікаво, але Стрільці можуть "лікувати" хвилювання… хвилюванням. Утім, якщо стрес — це негативні емоції, то представники цього знаку задля рівноваги потребують нових яскравих вражень. Подорожі, відкриття нових місць, знайомства із новими людьми — це стимулює їх у стресі.

КОЗЕРОГИ. Чи не найбільш зрілі в плані боротьби із стресами люди. Вони можуть обміняти прогулянку чи посиденьки із друзями на вечір удома. Час вони витратять на пропрацьовування плану чи всіх можливих рішень складної ситуації.

ВОДОЛІЇ. Представники цього знаку знають: ключ до зняття стресу у безтурботності. Навіть якщо у Водоліїв чимало проблем і вони взагалі на межі зриву, вони підуть розважатися, аби взагалі не замислюватися про складнощі.  

РИБИ. Цим людям зняти стрес допомагають їхні творчі здібності. Відшукати шлях до миру та спокої Риби зазвичай можуть, занурившись у власні фантазії. Інколи це призводить до сплеску творчої активності, інколи — до самоізоляції, тут не вгадаєш.

Раніше "Коментарі" розповідали, які три знаки зодіаку Ванга вважала найнебезпечнішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Total

12 січня 2021, 20:45

Где девы!!?


Новини