Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали знаки зодіаку, з якими складно створити сім'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали знаки зодіаку, з якими складно створити сім'ю

Чотири знаки зодіаку підсвідомо або навмисно не поспішають зв'язувати себе сімейними путами

7 вересня 2020, 12:25 comments1114
Поділіться публікацією:

Далеко не всі мріють про родинне гніздечко і домашній затишок. Астрологи назвали чотири знаки зодіаку, яким куди комфортніше лишатися поміж холостяків. Поміж таких опинилися Близнюки, Козероги, Стрільці і Тельці, пише Mixer.lv. 

Астрологи назвали знаки зодіаку, з якими складно створити сім'ю

Сімейна сварка

Близнюки

Збудувати міцну родину з Близнюками — справжнє завдання з зірочкою. Вони непостійні та легковажні. До того ж власний розвиток їх цікавить набагато більше, аніж розвиток стосунків з другою половинкою. Тому будьте готові до того, що на першому місці у Близнюків завжди будуть вони самі. 

Козеріг

Поміж Козерогів зустрічаються два типи людей — холодні і романтичні. Але й ті, й інші дуже рідко налаштовані на побудову міцної родини. Для них важливо лишати час тільки для себе. Тому нерідко замість приємної компанії родичів вони вибирають вечір на самоті.

Стрілець

Родинні зв'язки для Стрільців ніколи не будуть на першому місці. Енергію і натхнення вони беруть зовсім з інших джерел. До всього Стрільці ще й достатньо закриті особистості. Другій половинці складно знайти до них підхід. Більшість переживань і думок представники цього знаку зодіаку все одно триматимуть в собі.

Тілець

Родина для Тельців дуже часто перетворюється на справжній тягар. Нести його представникам цього знаку зодіаку зовсім не до смаку. Кар'єра і вигода в усьому цікавлять Тельців набагато більше, аніж романтичні стосунки.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку стануть щасливішими вже цієї осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини