Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали найбільш пристрасні знаки зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали найбільш пристрасні знаки зодіаку

Пристрастю і палким характером зірки обдарували всього лише п'ять знаків зодіаку

10 вересня 2020, 06:12 comments1337
Поділіться публікацією:

Далеко не всі можуть похвалитися здатністю зберігати пристрасть в душі та вогонь в серці до глибокої старості. Але п'ятьом знакам зодіаку пощастило більше за інших, адже ця здатність дісталася їм у подарунок від Всесвіту. Серед найпалкіших знаків зодіаку виявилися Телець, Лев, Скорпіон, Стрілець і Водолій, пише "Клубер".

Астрологи назвали найбільш пристрасні знаки зодіаку

Найбільш пристрастні знаки зодіаку. Фото: zen.yandex.ru

Телець

Для представників цього знака зодіаку любов виражається в дотиках, обіймах і поцілунках. Тому не дивно, що вони володіють таким сильним лібідо. Тельці здатні обдарувати своїх партнерів чуттєвістю і насолодою. І зовсім неважливо, перебуваєте ви в серйозних відносинах, або ж це романтична пригода на одну ніч.

Лев

Ці люди дуже відкриті до будь-якого флірту. Вони вміють красиво залицятися, і встояти перед їхніми чарами через це вкрай складно. Секрет їхньої пристрасної натури криється в їхній впевненості в собі. Леви дуже популярні в суспільстві й точно знають, що ніхто не зможе встояти перед їхньою величчю.

Скорпіон

Потенційних партнерів в Скорпіонах приваблюють наполегливість і рішучість. Ця легка брутальність вабить немов магніт. До того ж вони завжди відкриті до всього нового і люблять експерименти. Що не може не радувати їхніх партнерів. Ночі повні вогню зі Скорпіоном їм гарантовані.

Стрілець

Стрільці сприймають близькість зі своїм партнером як улюблену пригоду. Їхньої енергії вистачає, щоб запалювати пристрасть у всіх навколо. Кинутися в океан пристрасті для них — звичайна справа. До того ж Стрільці дуже велелюбні і їм подобається приносити задоволення своїм партнерам.

Водолій

Оточуючим подобається відкритість і товариськість Водоліїв. Вони вміють зацікавити. До того ж представники цього знака вміють піклуватися і дуже ніжні по відношенню до своїх партнерів. Вони не будуть розпорошуватися на всі боки, але тим, кого полюблять по-справжньому, покажуть справжній вогонь пристрасті.

Раніше "Коментарі" розповідали про знаки зодіаку, з якими складно створити сім'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини