Головна Новини Дозвілля психологія Астролог назвав кольори сили для кожного знака зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвав кольори сили для кожного знака зодіаку

Ці кольори допомагають принести в життя більше позитивної енергії

27 грудня 2020, 07:50 comments28611
Поділіться публікацією:

У кожного знака зодіаку є свої характеристики, життєві принципи, і звичайно ж, колір сили, який допомагає і притягує до себе позитивну енергію.

Астролог назвав кольори сили для кожного знака зодіаку

які кольори сили у кожного зодіаку / фото: yum-yum.pw

Експерт з астрології Юджин Олдрідж розповів, що колір сили, яким володіє кожен знак зодіаку підкреслює і розкриває кращі якості свого представника.

У Овнів це червоний колір, адже його стихія — вогонь. Його представникам варто більше уваги приділяти цьому кольору, тому що він надає їм сили та впевненості. Так, що цей відтінок повинен бути часто в вашому гардеробі або використовуйте його в інтер'єрі.

А ось Тельці "харчуються" енергією зеленого кольору, адже цим знаком управляє стихія Землі. Як і природа, представники це знака зодіаку, стабільні, терплячі й цілеспрямовані.

Колір сили Близнюків — жовтий, через те, що представники цього знака — яскраві й цікаві люди, здатні надихати інших. Якоюсь мірою вони — персоніфікована версія сонця. Експерт радить Близнюкам носити щось жовте, коли потрібно прискорити розумовий процес.

А Ракам, які "вміють розуміти та приймати", варто звернути увагу на білий або сріблястий колір, тому що вони допомагають поліпшити ці якості й збільшити потік любові.

Колір сили Львів — це золотий. Якщо хочете привнести у своє життя більше позитиву, позитивної енергії та відчути силу, тоді нехай цей колір завжди присутній у вашому житті, у вигляді будь-яких елементів.

Дівам допомагає зелений або коричневий кольори. Вони символізують стабільність і зростання, а також допомагають вдосконалюватися, що дуже важливо для представників цього знака зодіаку.

Терезам розкривати свою індивідуальність і чарівність допомагають рожевий або синій кольори. Вони й так вміють знаходити спільну мову з людьми, але в цих кольорах вони будуть ще більш компанійськими та доброзичливими.

У Скорпіонів колір сили — чорний. За словами астролога, він допомагає розкрити глибину душі представників цього знака, а також підсилює їх таємничу природу.

А ось Стрільцям допомагає фіолетовий колір, тому що він дозволяє об'єктивно дивитися на речі й краще розуміти життя.

Колір сили Козерогів — коричневий або сірий. Ключовими образами життя представників цього знака є традиції та простота. Козероги можуть носити їх в будь-якій ситуації, щоб залишатися сильними та практичними.

Водолії "харчуються" синім кольором, адже він допомагає їм придушувати сильне хвилювання і переживання, щоб вони могли втілювати свої фантастичні ідеї в реальність.

У Риб колір сили — салатовий. Представники цього знака природжені "психологи", тому експерт по астрології рекомендує наступне: "Одягніть одяг світло-зеленого відтінку, якщо вам потрібно когось заспокоїти або підтримати".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який знак зодіаку у 2021 році зустріне своє кохання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини