Головна Новини Дозвілля психологія Астролог назвала найуспішніший знак зодіаку в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвала найуспішніший знак зодіаку в 2021 році

Удача в 2021 році посміхнеться активним і заповзятливим людям

3 січня 2021, 07:30 comments166611
Поділіться публікацією:

Ось і настав новий 2021 рік, який буде проходити під знаком Білого Металевого Бика. Астролог Фаїна Щербина розповіла, якому знаку зодіаку пощастить найбільше в фінансовому плані, а кому доведеться важкувато.

Астролог назвала найуспішніший знак зодіаку в 2021 році

яких знаків зодіаку чекає успіх / фото: Shutterstock / Fotodom

За словами фахівця, в день зимового сонцестояння, яке відбулося 21 грудня, жителі Землі спостерігали Велике з'єднання Юпітера і Сатурна. Ці планети увійшли в сузір'я Водолія, почавши новий астрологічний період, який і називається ера Водолія. Тому не дивно, що найуспішнішими в цьому році будуть представники саме цього знака зодіаку.

Фаїна Щербина каже, що Водолії дуже амбітні, неординарні, у них завжди багато ідей і мало часу для їх реалізації. Але 2021 рік подарує представникам цього знаку можливість втілити всі свої задуми та плани в життя, тому що Юпітер символізує розширення, зокрема експансію своїх ідей, а Сатурн — це коробка, за допомогою якої можна буде все структурувати та втілити в реальність.

Також удача буде супроводжувати Терезам і Близнюкам, головне, бути активними й не упустити шанс на реалізацію своїх цілей. Менш успішними будуть представники Овнів, Львів і Стрільців, а важкувато в матеріальному плані доведеться Тельцям, Скорпіонам і Ракам. За словами астролога, нейтральними у 2021 році будуть Козоріг, Риби та Діва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астролог Лариса Гресь розповіла, що для України 2021 буде складним і нестійким. В країні будуть наростати політичні скандали, проблеми фінансів і ресурсів. Умови життя вимагатимуть нового політичного повороту, нового курсу влади, можливо навіть зміни влади та реальних проєктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Наталия

4 січня 2021, 16:25

Так вроде эра Водолея уже лет 20

Evolution1987

4 січня 2021, 00:33

Удачей и неудачей управляет сам человек, а не предрассудки и суеверия

Мысливслух

4 січня 2021, 00:18

Оля, а так как телец то повезет с премьер министром женщиной.

Елена

3 січня 2021, 21:30

Прочитала уже не один прогноз. Каждый пишет свою версию. Часто диаметрально противоположную. Поэтому не стоит заморачиваться. У каждого своя судьба и дорога в жизни. Одинаковых людей не существует. Всем удачи в новом году!

Оля

3 січня 2021, 20:55

Украина под знаком Телец.....

Алекс

3 січня 2021, 18:22

Если бы эти шарлатаны могли видеть наперед, то жить было бы легче. Надо возвращать инквизицию и устраивать всенародное "барбекю" из таких вещателей...


Новини