Головна Новини Дозвілля психологія Астролог назвала години удачі в грудні
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвала години удачі в грудні

Години удачі - це періоди вдалого збігу обставин, коли простір і час ідуть нам назустріч

4 грудня 2020, 19:32
Поділіться публікацією:

В кожному місяці є періоди, коли удача нам посміхається. І перший місяць зими — грудень — не виняток. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила астролог Лариса Гресь.

Астролог назвала години удачі в грудні

Фото з відкритих джерел

Іноді для везіння не вистачає зовсім трохи, а часом хочеться взяти і перемотати події буквально на пару годин тому, щоб ідеально вписатися в сприятливий збіг обставин. Але, на жаль, впливати на минуле неможливо. Однак майбутнє і сьогодення як і раніше в наших руках, запевняє астролог. Як пояснила Гресь, години удачі - це періоди вдалого збігу обставин, коли простір і час ідуть нам назустріч.

Попереду нас чекають такі вдалі години (вказані за київським часом):

- 7 грудня з 8:00-12:00

- 8 грудня з 18:00-22:30

- 13 грудня з 00:00-04:00

- 15 грудня з 15:00-18:00

- 27 грудня з 03:00-06:00

Астролог закликала не сумніватися і запевнила, що всі події в ці години будуть вибудовуватися найсприятливішим для вас чином.

Нагадаємо, зірки віщують, що в кінці насиченого труднощами поточного 2020 року планету Земля може очікувати ще одна катастрофа. Такий прогноз зробив астролог. За його словами, може статися катастрофа через комету або астероїд, також вірогідні потужні землетруси, цунамі та інші катаклізми. Відомо, коли можуть бути небезпечні дні.

Як раніше повідомлялося, астролог спрогнозував, коли пандемія в Україні піде на спад. За прогнозом астролога, очікувати ослаблення коронавірусної епідемії можна тільки навесні наступного року. Також астролог сказав, коли буде пік смертності через коронавірусну хворобу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини