Головна Новини Дозвілля психологія Який знак зодіаку найбільш схильний до зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Який знак зодіаку найбільш схильний до зради

Виявляється, тихі знаки зодіаку також схильні до зрад

24 грудня 2020, 07:30 comments3123
Поділіться публікацією:

Схильність до зради якоюсь мірою залежить від знаку зодіаку людини. Звичайно, це не остаточний вердикт, проте ви бодай знатимете, що можна очікувати від особи перед вами. Розпочнемо список схильності до зради з кінця аби витримати інтригу. Поїхали!

Який знак зодіаку найбільш схильний до зради

Хто із знаків зодіаку найчастіше зраджує. Фото: Depositphotos

12. Скорпіон

Виявляється харизматичний та пристрасний знак зодіаку — найвірніший. Він не розпочне нових стосунків, поки не закінчить старі. І тим паче не буде зраджувати, якщо вже зустрічається з кимось.

11. Козеріг

Козеріг не бачить сенсу зраджувати, адже на теперішні стосунки він витратив всі свої сили та енергію. Буде неприємно, якщо це в один момент зруйнується. Козероги спочатку думають головою та шукають здоровий глузд перш ніж робити шалені вчинки.

10. Телець

Цей знак зодіаку просто боїться зраджувати. Зараз у нього є стосунки. Навіщо ще витрачати час на незрозумілі романи. Його влаштовує спокійне життя, разом проведені вихідні та сімейна романтика.

9. Водолій

Водолій не буде зраджувати. Якщо його не влаштовують стосунки, він спочатку розлучиться, і тільки потім буде шукати собі іншого партнера. Звичайно, водолії люблять прибрехати, але в стосунках вони будуть з вами максимально відвертими.

8. Терези

Терези не готові взяти та зрадити. Їм спочатку потрібно все добряче обдумати, зважити всі за та проти. Але коли вони закінчують це робити, бажання та можливість зрадити пропадає.

7. Діва

Діви можуть зрадити. Проте, якщо вони це зроблять, ви ніколи не дізнаєтеся. Та і якщо дізнаєтеся, то вони будуть доводити вам зовсім інакше.

6. Риби

Цей знак зодіаку може зраджувати скільки завгодно, проте тільки уві сні та фантазіях. Якщо риба все ж наважиться зрадити, то це буде тільки після того, як вона закохається по самі вуха. Та закохуються риби доволі часто.

5. Лев

Леви можуть зрадити у тому випадку, якщо ви перестали цікавити їх та цікавитися ними. Проблема в тому, що неможливо постійно дивувати цих людей. Тому леви вирішують піти наліво просто заради емоцій та нових відчуттів.

4. Близнюки

Цей знак зодіаку не вважає вірність необхідною складовою стосунків. Близнюків не зможе обмежити у свободі навіть кохана людина. За часту цей знак має багато партнерів, з якими заводить короткі романи. Про постійних коханців він навіть не задумується.

3. Рак

Ідеальні та спокійні раки не такі вже й святі, як усі звикли думати. Виявляється, вони легко піддаються спокусі та зраджують своєму партнерові. Не у всьому ж їм бути ідеальними.

2. Овен

Овни знаходяться в постійних пошуках свого ідеалу. Навіть, якщо вони знайшли партнера, ці пошуки не закінчуються. До того ж якщо дивитися кожен день на одне й те ж саме обличчя, починаєш мимоволі знаходити недоліки.

1. Стрілець

Найбільш непостійний знак зодіаку — стрілець. Зрада для них як окремий вид мистецтва. Зазвичай ці люди одружуються по кілька разів. І це не через те, що їх викривають на гарячому, як ви могли подумати. Насправді їм інколи набридає зраджувати одним і там самим людям.

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати прогнози астролога, чи зможе Порошенко ще раз стати президентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини