Головна Новини Дозвілля психологія Які знаки Зодіаку несподівано розбагатіють в лютому
commentss НОВИНИ Всі новини

Які знаки Зодіаку несподівано розбагатіють в лютому

Цим щасливчикам не доведеться прикладати особливих зусиль, кажуть астрологи, - гроші самі йтимуть до них в руки

27 січня 2021, 21:04
Поділіться публікацією:

Гороскоп на лютий 2021 розповість, хто з знаків Зодіаку отримає в лютому багато грошей, не витрачаючи на це багато зусиль. Давайте швидше дізнаємося, хто опинився в числі цих щасливчиків. Про це пише slovofraza.

Які знаки Зодіаку несподівано розбагатіють в лютому

Гороскоп на лютий 2021 (фото: freepik)

Діва

Цей знак Зодіаку може кардинально змінити своє фінансове становище. Для цього потрібно прислухатися до себе і довіряти інтуїції. Якщо Діви самі повірять в свій успіх і вдалий розвиток подій, то радісні новини почнуть приходити одна за одною.

Скорпіон

Цей знак теж чекає фінансове благополуччя в лютому. Причому статися це може як завгодно: в голову може прийти геніальна ідея або просто з'являться випадкові гроші. Астрологи рекомендують усвідомлено витрачати гроші, лише на те, що вам дійсно буде потрібно.

Водолій

Водолії сміливо пройдуть всі випробування на своєму шляху, адже для цього у них цілком достатньо і сил, і енергії. Зірки рекомендують вам менше спілкуватися з тими, хто нічого не добився в житті. Вам потрібне коло спілкування, у якого вам точно буде чому повчитися. Головним бажанням лютого стане отримання нових знань і умінь.

Як повідомляло видання "Коментарі", прогноз астролога на наступний місяць. Українська астролог Марина Скаді на своїй сторінці в соціальних мережах дала прогноз, чого варто очікувати з 19 січня — 18 лютого. За її словами, Сонце буде перебувати в знаку Водолія — це означає, що в цей період будуть переважати прагнення до рівності, незалежності, звільнення від пут, відходу від впливу чужої думки.

Астролог пояснює, що головним принципом Водолія є подолання всіх перешкод і початок чогось нового. Девіз цього знака — "Я вільний!", "Всі вільні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини