Головна Новини Дозвілля психологія Які речі категорично не можна піднімати з землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі категорично не можна піднімати з землі

Ці речі можуть володіти поганою енергетикою

29 вересня 2020, 03:00
Поділіться публікацією:

Багато людей радіють, коли знаходять на землі якусь цікаву або цінну річ. Але далеко не всі предмети можна підіймати з землі, бо вони можуть володіти поганою енергетикою і викликати неприємності. Видання " Сегодня " поділилося списком таких речей.

Які речі категорично не можна піднімати з землі

Denis Torkhov/iStock/Getty Images Plus/Getty Images

Булавки / голки

Не підіймайте на вулиці гострі предмети, тому що їх, найчастіше викидають навмисно. Езотерики кажуть, що шпильки та голки можуть вбирати в себе весь негатив, який був в будинку їх власника. Крім того, на таких речах часто роблять змови.

Натільний хрестик

Цей предмет також не варто підіймати з землі й тим більше надягати його на себе. За словами експертів, натільний хрестик є енергетичною зброєю, здатною змінити долю людини, яка його знайшла і зробити схожою на ту, яка була у справжнього власника.

Ключі

Ці предмети часто використовують для змов, коли на прохання власника медіум "замикає" все його біди та нещастя, після чого ключі викидаються геть.

Старовинні монети

Обходьте стороною і старовинні монети, тому що вони можуть бути "запрограмовані" на розорення. Такий предмет може привести до фінансового неблагополуччя.

Гребінці

Експерти кажуть, що гребінці також часто використовують в різних обрядах і змовах, так що невідомо, якою енергетикою буде володіти ця річ і які "сюрпризи" може піднести.

SIM-карти

Чужа SIM-карта вам точно не потрібна. Її часто викидають люди, які мають проблеми з банками або поліцією. Та й злодії прагнуть швидше позбутися від сімки з вкраденого телефону.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі в будинку необхідно регулярно міняти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини