Головна Новини Дозвілля психологія Як залучити в своє життя гідного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як залучити в своє життя гідного чоловіка

Пам'ятайте, що гідному чоловікові потрібна гідна жінка

23 лютого 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

Кожна жінка мріє зустріти гідного і привабливого чоловіка, з яким можна побудувати довірчі стосунки та міцний шлюб. Але як же його залучити у своє життя? Психологи назвали кілька ефективних способів.

Як залучити в своє життя гідного чоловіка

як знайти гідного чоловіка / фото: Istock

Зайнятися своєю зовнішністю

Чоловіки насамперед звертають увагу на зовнішність дівчини, щоб хто не казав. І звичайно ж, доглянуті та привабливі жінки мають більше шансів. Але для того, щоб привернути погляд гідного чоловіка не обов'язково володіти модельною зовнішністю, досить знати свої чесноти і вміло їх підкреслювати.

Підняти самооцінку

Якщо жінка хоче привернути у своє життя порядного і гарного чоловіка, то повинна бути рішучою і впевненою в собі. Але для багатьох це велика проблема, яку потрібно вирішувати. Занижена самооцінка заважає жінці розкритися, та й в цілому сильно ускладнює їй життя.

Знайти захоплення для душі

Залучити гідного чоловіка можна, почавши захоплюватися заняттям, яке приносить задоволення. Чоловіки люблять захоплених жінок. Тому що вони завжди здаються їм наповненими та пристрасними. Захоплення заряджають жінок, надають сил і роблять їх цікавими в очах оточуючих чоловіків.

Займатися візуалізацією

Візуалізація — це ще один ефективний спосіб втілити всі свої ідеї та мрії в реальність. Психологи радять періодично в думках прокрутити ідеальний сценарій свого майбутнього життя і по можливості в деталях візуалізувати чоловіка, з яким хочете бути.

Виходити в люди

Виходьте із зони комфорту і не сидіть вдома, адже тоді ваші шанси зустріти гідного чоловіка будуть мізерно малі. Відвідуйте місця, якими раніше не цікавилися, заводьте нові знайомства. Насправді щастя може підловити вас в самому несподіваному місці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки роблять пари у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини