Головна Новини Дозвілля психологія Як швидко підняти свою самооцінку або чим корисний нудизм
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко підняти свою самооцінку або чим корисний нудизм

Ті, хто побував в кімнаті нудистів, вдруге оцінили своє тіло більш високо

15 жовтня 2020, 17:38 comments1590
Поділіться публікацією:

Психолог з Лондонського університету Кеон Уест знайшов ефективний спосіб, як швидко підняти свою самооцінку. Цей метод досить неординарний, тому для когось може виявитися повною несподіванкою. Виявляється, що нудизм вчить нас любити себе і своє тіло, передає видання lux.

Як швидко підняти свою самооцінку або чим корисний нудизм

Чим корисний нудизм. Фото: unsplash

Щоб встановити цю закономірність, Кеон запросив 27 чоловіків і 24 жінки взяти участь в новому експерименті. У першому етапі учасники давали чесні питання, які стосувалися їх самооцінки і зовнішності. Потім респондентів розділили на дві групи: учасники першої спілкувалися між собою в одязі, а учасники другої, відповідно, навпаки.

Як з'ясувалося, люди, які побували в кімнаті нудистів, більш високо оцінили себе і своє тіло, ніж в перший раз.

Кеон Уест розповідає, що результати вийшли саме такими, тому що оголені люди менше думають про свою недосконалу зовнішність, коли спілкуються з кимось. І нудизм — це хороший спосіб, який допоможе значно зменшити занепокоєння про те, що думають інші про наше тіло.

Також видання "Коментарі" розповість, чому виникає низька самооцінка і що з цим робити. Психолог радить пам'ятати про декілька важливих правил, які допоможуть підвищити самооцінку: не критикувати себе, стежити за своїм здоров'ям, не порівнювати себе з іншими людьми, стежити за колом свого спілкування і ставити собі чіткі життєві цілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини