Головна Новини Дозвілля музика З'явився сервіс, який зможе оцінити ваш музичний смак
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився сервіс, який зможе оцінити ваш музичний смак

Чи готові ви перевірити наскільки якісний ваш музичний плейлист

25 грудня 2020, 07:30
Поділіться публікацією:

Відтепер смартфони та комп'ютери зможуть оцінити ваш музичний смак. Інтернет-видання The Pudding створило штучний інтелект, який зможе просканувати ваш обліковий запис на платформі Spotify та об'єктивно оцінити музичні вподобання користувача.

З'явився сервіс, який зможе оцінити ваш музичний смак

Штучний інтелект зможе оцінити ваші музичні вподобання. Фото: firestock.ru

Здавалось би, що це проста система. Насправді ж програма оцінює понад 2 мільйони критеріїв якісної музики. Сюди входять навіть рекомендації музичних магазинів та думки критиків.

Програма сканування проходить невимушено. Користувач ніби-то переписується зі штучним інтелектом, який відверто розповідає про музичний смак власника акаунту Spotify. Нерідко програма дозволяє собі трохи покепкувати з людини.

Перевірити якість свого плейлисту може кожен охочий.

Нагадуємо, що стало відомо, скільки українські зірки зароблять на новорічних корпоративах. Справжніми трудоголіками та рекордсменами у цьому році можна назвати співаків Макса Барських та Олю Полякову. Доволі дорого обійдеться поціновувачам творчості і виконавець MONATIK.

Варто зазначити, що не всі популярні артисти збираються виступати у новорічну ніч. Так, щонайменше ONUKA, Потап і Настя Каменських (NK) лишаються святкувати вдома, не плануючи жодного святкового корпоративу.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що співачка Тіна Кароль представила свічки у вигляді самої себе, і тепер їх може купити кожен охочий.

Відомо, що над продукцією працювала команда художників, скульпторів, дизайнерів та інших майстрів. На створення фінального варіанту їм потрібно було понад 700 годин. Свічка від Тіни Кароль видає запах сандалу і коштує 1800 гривень. Виконавиця випустила її на честь 15-річчя своєї творчості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини