Головна Новини Дозвілля музика Створюємо святковий настрій: ТОП-10 новорічних пісень
commentss НОВИНИ Всі новини

Створюємо святковий настрій: ТОП-10 новорічних пісень

Ці пісні допоможуть отримати заряд святкового настрою

31 грудня 2020, 21:25
Поділіться публікацією:
















































































На порозі Новий рік, який з нетерпінням чекають, як діти, так і дорослі. Пора вже закінчувати свої святкові приготування та насолодитися останніми годинами року, який минає, він був хоч і важким, але приніс і багато приємних моментів. А створити атмосферу свята і підняти настрій допоможе збірник новорічних пісень.

Створюємо святковий настрій: ТОП-10 новорічних пісень

(фото з відкритих джерел)

ABBA — "Happy New Year"

Першу сходинку в рейтингу займає легендарний хіт шведської групи ABBA — "Happy New Year". Вперше композиція вийшла в 1980 році, але популярність її за цей час ніскільки не зменшилася. Її часто можна почути напередодні Нового року.

Wham! — "Last Christmas"

На другому місці композиція "Last Christmas", записана в 1984 році. І хоча сьогодні цю пісню найчастіше приписують одному Джорджу Майклу, насправді спочатку вона виконувалася саме дуетом, до складу якого входили Джордж Майкл і Ендрю Ріджлі.

Френк Сінатра — "Let It Snow"

Це одна з найвідоміших різдвяних пісень англійською мовою, написана в 1945 році й за роки свого існування вона була виконана величезною кількістю музикантів. Так, що "Нехай йде сніг", адже в цьому році його нам дуже не вистачає!

ВВ — "Щедрик"

Новорічна українська пісня у виконанні рок-гурт Воплі Відоплясова. Погодьтеся, що ця композиція навіває думки про веселе свято, про бульбашки шампанського в келиху і гучні привітання з Новим роком в колі близьких і друзів!

Perry Como — "Magic Moments

Пам'ятаєте пісню з реклами кави? Вона дивно ніжна, легка, і нехай в ній немає прямої асоціації з новорічним святом, вона все одно підіймати настрій і змушує вірити в диво!

Френк Сінатра — "Jingle Bells"

Як же обійтися без усіма улюбленої пісні "Jingle Bells"? Спочатку вона була написана в 1857 році до Дня подяки й називалася "One Horse Open Sleigh", але з плином часу її хтось переробив на сучасний лад, і вона стала сприйматися як різдвяна.

NK — "Чудо Різдва"

Сучасна обробка, неймовірний голос Насті Каменських, танцювальні ритми та душевні тексти. Що ще потрібно, щоб з'явилося новорічний настрій?

"We Wish You A Merry Christmas"

Ця пісня вважається традиційним англійським різдвяним гімном ще з в XVI століття! До речі, це одна з небагатьох пісень англійською мовою, в яких взагалі згадується Новий рік.

Bobby Helms — "Jingle Bells Rock"

Американська різдвяна пісня, вперше записана і видана молодим кантрі співаком Боббі Хелмс. На сьогодні вона є невід'ємною частиною всіх новорічних музичних хіт-парадів.

Мерайя Кері "All I Want for Christmas Is You"

Згідно з платформою Spotify, цю композицію в грудні 2020 року прослухали 17 мільйонів разів, і з кожним роком вона встановлює нові рекорди. Ця пісня, назву якої можна перекласти як "Кращий мій подаруночок — це ти", заряджає хорошим настроєм і відмінно підійде для святкової дискотеки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що потрібно зробити ввечері 31 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини