Популярного співака оштрафували за п’яну їзду на електросамокаті

Співак з Південної Кореї отримав штраф за керування самокатом в стані алкогольно сп'яніння

Один із учасників популярного південнокорейського гурту BTS, Мін Юнгі, відомий під псевдонімом Шуґа, потрапив у інцидент, який завершився значним штрафом. Музиканта оштрафували на 15 мільйонів вон (приблизно 11,5 тисячі доларів) за керування електросамокатом у нетверезому стані.

Інцидент стався 6 серпня неподалік будинку популярного співака. Правоохоронці помітили Шуґу після того, як він впав зі свого електричного самоката. Під час перевірки з'ясувалося, що концентрація алкоголю в його крові перевищувала допустимий рівень.

Після перевірки поліція позбавила артиста водійських прав та призначила штраф у рамках спрощеного провадження. Мін Юнгі публічно вибачився за свою поведінку, назвавши її "необережною та неправильною". Він пообіцяв, що подібний інцидент більше не повториться.

Цей випадок викликав неоднозначну реакцію фанатів BTS. Деякі з них закликали Мін Юнгі залишити гурт через скандал, оскільки учасники колективу мають чисту репутацію та рідко потрапляють у подібні ситуації.

У 2022 році гурт BTS оголосив про перерву в концертній діяльності через військові зобов’язання учасників. У Південній Кореї всі чоловіки мають пройти військову службу. Очікується, що BTS відновить свою діяльність у 2025 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні водіям електросамокатів загрожує штраф у 17 тис. гривень. Що потрібно знати, щоб уникнути інциденту.

Також "Коментарі" писали про блогера з Великої Британії, який зробив 18 пластичних операцій, щоб бути схожим на учасника гурту BTS.