Опубліковано рейтинг найпопулярніших треків літа-2020

Напередодні осені можна насолодитися кращими треками літнього сезону

Популярний музичний сервіс Spotify, який став доступний в Україні з 15 липня, склав рейтинг головних хітів літа-2020. Композиції можна прослухати на офіційному сайті інтернет-сервісу.

У рейтинг потрапили музичні композиції, які частіше за інших були прослухані на сервісі в період з початку червня по 15 серпня. Всього в плейлист "Пісні літа" додано 20 хітів.

Першу сходинку посів сингл американського репера DaBaby, записаний за участю репера Roddy Ricch під назвою Rockstar. Пісня очолила британський сингловий чарт UK Singles в березні 2020 року, а через місяць американський Billboard Hot 100.

На другому місці опинився трек Blinding Lights популярного канадського співака The Weeknd. Композиція досягла першого місця в чартах понад тридцяти країн світу, включаючи США і Канаду.

Замкнув трійку лідерів синг Roses (Imanbek Remix) американського репера Saint Jhn. Після виходу реміксу, трек завоював успіх у багатьох країнах світу, досягнувши першого місця в Австралії, Канаді та в Ірландії, провівши два тижні на першому місці в UK Singles Chart.

Також до рейтингу потрапили композиції Dua Lipa, Lady Gaga, Ariana Grande, Black Eyed Peas та інших.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що глядачі вибрали кращу пісню в історії Євробачення.