Зробити до обіду: першочергові дії успішних людей

Привчити себе до цих простих дій не так вже просто, але нагорода за зусилля не змусить себе чекати

Кожен чоловік, який хоче стати успішним, повинен докласти чимало зусиль. Працювати багато, відпочивати мало, завжди тримати руку на пульсі будь-яких справ, координувати дії підлеглих, стежити за діями конкурентів і багато чого іншого. У цьому вирі дуже легко втратити контроль, вибитися з сил. Тому необхідно здійснювати ряд простих дій, які допоможуть не зійти з рейок і завжди тримати ситуацію під контролем. Сьогодні ми розповімо тобі, що потрібно зробити в першу чергу, щоб твій день був продуктивним.

План дій

Склади список запланованих справ, щоб краще організувати свою роботу. Краще всього зробити це ввечері, щоб вранці не витрачати час. Відомий американський бізнес-консультант Ендрю Дженсен зазначає, що планування з вечора на ранок сприяє міцному сну.

Зупинка будильника

Від фрази "Ще десять хвилин і встаю!" треба відмовитися. Таким чином ти крадеш час у самого себе. Уставати потрібно по першому дзвінку. Спочатку це буде дуже важко, але з часом ти звикнеш і здобудеш з цього багато вигод.

Ранковий ритуал

Ранок повинно починатися з чогось приємного. Наприклад, читання свіжої преси за чашкою кави, перегляд цікавих роликів в інтернеті або навіть ранкова молитва, якщо ти віруючий. Головне тут - провести час з самим собою.

Звірка завдань

Звіряй поставлені завдання зі своїм керівництвом і підлеглими. Краще перепитати, ніж потім переробляти і гнівити свого шефа. Крім того, від якості роботи кожного співробітника залежить загальний результат. Треба ставити пріоритети і не приховувати досягнутих тобою успіхів. Нехай це стане стимулом і прикладом для інших.

Ці звички істотно піднімуть твою продуктивність і допоможуть значно швидше досягти поставлених завдань. Також видання "Коментарі" розповість про головні правила успішних ділових переговорів.