Головна Новини Дозвілля лайфхаки Жовта посуд сприяє набору ваги, - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Жовта посуд сприяє набору ваги, - дослідження

Ідеальною ж для схуднення експерти з питань харчування називають посуд чорного кольору

16 січня 2021, 23:50 comments1936
Поділіться публікацією:

Колористи заявляють — колір посуду грає вкрай важливу роль у контролі ваги.

Жовта посуд сприяє набору ваги, - дослідження

Жовтий посуд (фото з відкритих джерел)

Жовтий колір посуду вважається найнебезпечнішим для фігури — ніякий інший колір так не збуджує апетит, як жовтий. Для тих, хто хоче знизити масу тіла, він протипоказаний. Схоже, діють на апетит помаранчевий і рожевий кольори. Водночас зелений, особливо відтінки болотного і хакі, знижують апетит, і людина з'їдає менше.

Ідеальною ж для схуднення експерти з питань харчування називають посуд чорного кольору. Жоден інший колір так не відвертає від їжі і не нейтралізує апетит. Їжа з чорних тарілок здається абсолютно несмачною. Крім того, візуально, здається, що її більше, ніж є насправді.

Цікаво, що на апетит впливає тільки однотонний посуд, в комбінованій — дія кольору на апетит нівелюється.

Нагадаємо, спеціаліст дала три методик підвищення психологічного імунітету. По-перше, слід впорядкувати харчування, прибрати зайве перекушування. При цьому дієтолог зазначає, що організму дуже важливі паузи між прийомами їжі, зокрема, для гормонів, які теж впливають на набір ваги. Але паузи важливі не тільки в їжі, а й в інформаційному навантаженні з новин і соцмереж. Другий момент — налагодження сну. Дієтолог пише, що режим роботи не дає можливості нам спати достатню кількість часу. А зв'язок сну і зайвої ваги вельми важлива. Наприклад, існує зв'язок наших емоції і кортизолу. Всім, хто хоче схуднути, рекомендується раніше лягати спати і менше читати на ніч новин. Спорт повинен бути в задоволення, впевнена дієтолог.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://dombutik.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини