Згубна звичка: чому в гаманці не можна зберігати фото близьких людей

Вважається, що гроші не люблять чужого сусідства, тому в портмоне краще тримати тільки купюри

Здавалося б, в XXI столітті вірити в прикмети — даремне заняття. Однак, як стверджують на порталі Rsute, є речі, перевірені часом, тож, імовірно, до деяких порад все ж краще прислухатися. Як, приклад, до того, щоб витягнути з гаманця знімки своїх коханих і рідних людей.

Є два варіанти, як трактується подібна необхідність.

У першому випадку мова йде винятково про самі гроші. Знаючі люди стверджують, що портмоне має бути наповнене лише купюрами. Залишається питання, що робити з банківськими картками, а й тут є вибір. Перше — залишити їх у гаманці, адже вони, по суті, теж є платіжними засобами. Друге — придбати спеціальний тримач для карток і візитівок.

Так чому ж гаманець "звичний" тільки до купюр і монет? Вважається, що будь-який предмет, в тому числі і гроші, мають власну енергетику. І будь-які фотографії, наявні в близькому сусідстві, можуть "відштовхувати" прибуток подалі, адже несуть інший емоційний посил.

Найкращим способом буде позбутися не тільки від знімків, але і будь-яких чеків, записок, візитних карток тощо. Для цього добра завжди знайдеться місце в сумці, барсетці чи рюкзаку. До слова, ще одна прикмета свідчить, що єдиний предмет, який може допомогти "приманити" гроші, — це звичайний лавровий лист.

Друга причина, чому не рекомендується тримати фото в своєму гаманці, стосується вже людей. Все тому ж — енергетика. Але при цьому може постраждати не ваша кишеня, а ваші близькі. Якщо довго носити знімки других половинок або дітей, у них можуть почастішати скарги на самопочуття.

Причина дуже проста — місце фотографій у альбомах або спеціальних рамках, але не в портмоне. Занадто багато негативних емоцій, пов'язаних із купюрами, отриманими від чужих людей (з банкомату чи на здачу), можуть вплинути на дорогих вам людей.

Якщо вирішите перенести знімки в більш відповідне для них місце, влаштуйте своєму гаманцю справжню ревізію. Приберіть, як уже згадувалося, все непотрібне — квитки з транспорту, концертні пропуски, рекламні брошури і, в першу чергу, медичні рецепти. Залиште все минуле в минулому, щоб не збирати непотрібну енергію, яка обтяжуватиме гаманець не в найкращому сенсі.

Раніше "Коментарі" розповідали, за які монети ви можете отримати цілий статок.

Також на порталі вдасться дізнатися про декілька способів перевірити, прослуховують чи ваш Viber під час розмов.